Replaced Dock Connector, now no speaker

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by batkc, Jun 16, 2014.

  1. batkc macrumors newbie

    Joined:
    Jun 16, 2014
    #1
    Hi all,
    My 4S had some recent water damage and experienced the phantom dock/speaker problems, so I replaced the dock connector this past weekend.

    The phone boots up properly, I get a carrier signal and I have the white bars under the ringer and volume indicator (which I didn't get before I replaced the dock connector). I actually have sound when I use my headphones, but there are no sounds now coming from the phone's bottom speaker (I can hear the caller when I take a call, just not when I put the person on speaker).

    Did I miss a connection or not tighten something down properly?

    Thanks for the help,
    batkc
     
  2. TWO2SEVEN macrumors 68040

    TWO2SEVEN

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Location:
    Plano, TX
    #2
    The speaker connection is down near the dock connector. It may have come loose during reassembly. I would open it up and double check.

    Also, maybe the water eventually got in to the speakers and shorted them out.
     
  3. batkc thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 16, 2014
    #3
    Thanks for the quick reply. I'll look down by the dock connector again.
     
  4. TWO2SEVEN macrumors 68040

    TWO2SEVEN

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Location:
    Plano, TX
    #4
    No problem. Hope you can get it figured out!
     

Share This Page