Replacing 27" RAM?

Discussion in 'iMac' started by MiniD3, Aug 1, 2013.

  1. MiniD3 macrumors 6502a

    MiniD3

    Joined:
    Mar 9, 2013
    Location:
    Australia
    #1
    Hi guys
    About to pull the trigger on maxed out 27" iMac but going to replace the 8GB with 32GB myself,

    Should I be "earthed" somehow to stop static while replacing the ram?
    I've seen the wristbands on the net but would not know if that band would have to be earthed somewhere?

    Any need for the above or just overkill?
    Regards
    Gary
     
  2. lomenak macrumors newbie

    Joined:
    Jul 23, 2013
    #2
    Just an overkill imho. I have done this myself without any problems.
     
  3. firedept macrumors 603

    firedept

    Joined:
    Jul 8, 2011
    Location:
    Somewhere!
    #3
    Did it myself and was not "earthed". Easy to do. Took me less then 5 minutes.
     
  4. WilliamG macrumors 604

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Location:
    Seattle
    #4
    Agreed. Just touch the outside of the case of the iMac first, or some other metal object, - to ground yourself, and then just swap away!
     
  5. MiniD3 thread starter macrumors 6502a

    MiniD3

    Joined:
    Mar 9, 2013
    Location:
    Australia

Share This Page