Restore or Re-Ziphone

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by GDOK, Feb 15, 2008.

  1. GDOK macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2007
    #1
    backround: bought the 16gb yesterday. Did Ziphone 2.1. Did some SSH'ing for themes, got my themes to work. Today I changed theme to 'default' and got the spinning wheel. Now I can shut down and when I start up i get the Apple and the constantly spinning wheel.

    Do I restore in itunes? With the SIM that came with the phone? Or new SIM?
    Or do I re-ziphone?

    Thanks.
     
  2. hexonxonx macrumors 601

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Denver Colorado
    #2
    That spinning wheel probably won't stop. I had that happen yesterday to. I gave up on waiting and simply retsored and ran Ziphone all over again. Just keep your sim in the iPhone during the restore, no need to remove it. After the restore, just run Ziphone again but be careful what you add to the phone. Try to remember what you installed just before the phone showed the spinning wheel. Not everything works with 1.1.3 yet.
     
  3. GDOK thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2007
    #3
    Thanks. Worked like a champ. Now if I could only get summerboard to not send me for that spin again. I havent found in the forums the perfect solution. I can SSH my themes in fine, but switching back to 'default' blew me up.
     
  4. jagg macrumors newbie

    Joined:
    Feb 12, 2008
    #4
    BSD subsystem 2.1 spinning wheel

    Today I did the same, I update the BSD subsystem, and get the spinning wheel. I heard something about the bsd subsystem sources in the installer came from an official application, I dont know if it aint compatible ot apple is doing something to brick the phones again.

    Any news please let me know.

    Alvaro
     
  5. GDOK thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2007
    #5
    yea...for some reason all of a sudden i am having to restore, re-ziphone and try the installs over and over....keep getting the spinning wheel. Not sure what is causing this all of a sudden. is the BSD subsystem required? needed? I guess I am not sure what it all does?
     
  6. nate94gt macrumors member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    #6
    Everytime i do this, i have no service (like the phone is not activated) yet the phone "acts" activated....

    i also get the spinning wheel after a restart and have to reformat the phone and blah blah. I give up. Will wait for a new release and/or SDK
     
  7. GDOK thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2007
    #7
    AHHH...I found my problem...I was deleting the 'Z' ZiPhone link icon at random times...making me think that I was having all different application problems. This time i clicked on the 'Z' and low and behold version 2.2 is out to fix this exact problem! GRRR
     

Share This Page