Restored to Custom 4.0 - No Carrier?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by pasipple, Jun 22, 2010.

  1. pasipple macrumors 6502a

    pasipple

    Joined:
    Jun 12, 2009
    #1
    I created a custom 4.0 ipsw w/ PwnageTool 4 and restored with itunes 9.2. The restore went fine but no AT&T and I can't make a call?

    What to do? Restore again?
     
  2. Ent macrumors regular

    Joined:
    Jun 24, 2009
    #2
    you need to re-build the .ispw file with pwnagetool 4.0, and uncheck "activate phone". you'll still keep your baseband, but it will allow your phone to work with at&t now.

    hope that helps.
     
  3. pasipple thread starter macrumors 6502a

    pasipple

    Joined:
    Jun 12, 2009
    #3
    I'll try that...thanks...
     
  4. yaroldb macrumors 6502

    Joined:
    Feb 21, 2007
    #4
    Same thing happened to me. I rebuilt another file but now my phone will not go back into restore mode. I hold the home button and nothing happens. Any ideas???
     
  5. pasipple thread starter macrumors 6502a

    pasipple

    Joined:
    Jun 12, 2009
    #5
    I've been having trouble all day just trying to get PwnageTool to create my custom ipsw. After 10-12 time of getting a "FAIL" I finally got it to work. Then I restored it in iPhone...and didn't get a phone carrier.

    That's when I started the thread. Now I've tried another 6-8 time to create the custom ipsw and I keep getting the PwnageTool "FAIL".

    This is killing me!

    I've never had trouble with PwnageTool before!!!
     
  6. SmellyTofu macrumors member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Location:
    Sydney, Australia
    #6
    But what does the "Activate phone" mean then?

    Btw, I'm having the same problem but I made my IPSW file with the activate phone ticked. Will recreate it once I get home from work.
     

Share This Page