Reverb during audio podcast playback.

Discussion in 'iPod touch' started by JDLemmon, Nov 22, 2009.

  1. JDLemmon macrumors newbie

    Joined:
    Nov 22, 2009
    #1
    My Itouch has a distinctive reverb effect on audio podcasts only.

    It is not doing it on any other feature. When I play podcasts with video, there is no reverb. It is on all audio podcasts.

    When I play the podcast on my PC, there is no reverb.

    I can download the same podcasts from Itunes to my shuffle and there is no reverb.

    I even tried different earpods.

    What am I missing?

    JD
     
  2. JDLemmon thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 22, 2009
    #2
    Reset

    I also reset the Itouch to original settings without result.
     
  3. tadad1 macrumors 6502a

    tadad1

    Joined:
    Oct 20, 2008
  4. JDLemmon thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 22, 2009
    #4
    Thank You

    It was so obvious.

    I knew I was being an idiot. You were exactly right.

    JD
     
  5. webjunk macrumors newbie

    Joined:
    Dec 23, 2009
    #5
    Thank You 2

    Thanks for the question and the answer. My wife's iPod Touch had the same issue and now she is very relieved that the problem is resolved. Apparently it is not difficult to accidentally bump it into that setting.

    Thanks!
     
  6. petonic macrumors newbie

    Joined:
    Apr 21, 2010
    #6
    D'oh! I thought I was going to have to un-jailbreak my iphone. This solved it. Thanks a lot!
     

Share This Page