rMBP 15" gaming speed (Help)

Discussion in 'MacBook Pro' started by AndersVorup, Jan 17, 2013.

  1. AndersVorup macrumors newbie

    Joined:
    May 2, 2012
    #1
    Hi guys.

    I recently discovered something i think is a problem. Yesterday i started up my rMBP for playing World of Warcraft, and it should be the easiest thing to do. I was shocked that my mac was lacking playing the game. When i turned down all the settings to low it good enough, but i haven't had any problems with going to play on good settings at all. I haven't changed anything in the settings or installed anything since I last played.

    Startup time, running normal programs and anything is just the way it should be. Haven't noticed anything wrong in that direction.

    Any of you have an idea of what could probably cause the problem?

    Looking forward to some answers :D
     
  2. leman macrumors 604

    Joined:
    Oct 14, 2008
  3. DaveNinja macrumors 6502

    DaveNinja

    Joined:
    Oct 18, 2005
    #4
    reset the SMC and then try. I play at the highest resolution with the slider set to medium and get 60+fps. With the slider set to high its fine but the fans kick in higher as the computer gets hotter. I couldnt tell enough difference between medium and high so i just leave it at medium. I was playing at Ultra for a while but it would dip to like 12fps too often (and usually seemed to sit around 24fps)
     
  4. AndersVorup thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 2, 2012
    #5
    Thank you!!

    Works like a charm guys. I appreciate it! :p
     

Share This Page