RollBack to Firmware 1.0.2

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Djmx, Sep 27, 2007.

  1. Djmx macrumors 6502

    Joined:
    Jun 29, 2007
    #1
    There is possibly no way to go back to 1.0.2? at all...!! I made a mistake updating...I want my MobileChat Im back!!! :( Nice Going :apple:
     
  2. cah87 macrumors regular

    Joined:
    Jul 7, 2007
    #2
    More like nice going Djmx..... lol jk but as of now there is no way to go back. In all honesty though you will be fine. I bet by the middle of next week or much earlier someone will have hacked the new firmware. If you try hard enough nothing is unhackable(probably not true but what ev).
     
  3. Djmx thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 29, 2007
    #3
    Ugh.. there has to be way to get back to 1.0.2.. it just has!! DAM IT!!!!!!!!!!!! :(
     
  4. darngooddesign macrumors G3

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #4
    No there isn't.
     
  5. Rudi macrumors newbie

    Joined:
    Sep 29, 2007
    #5
    Roll back to 1.0.2

    Download 1.0.2 from here:
    http://appldnld.apple.com.edgesuite...70821.vormd/iPhone1,1_1.0.2_1C28_Restore.ipsw


    In iTunes, instead of just clicking Restore, click SHIFT+Restore (in Windows) or OPTION+Restore (in OS X), and iTunes will ASK you which firmware file you want to use to restore. Then choose the 1.0.2 file you just downloaded. This will allow you to update to 1.0.2, instead of 1.1.1.

    Cheers

    Rudi
     
  6. PhightinPhils26 macrumors 6502a

    PhightinPhils26

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Location:
    Philly
    #6
    did you actually try this dude... it didnt work i have been at it all morning.
     
  7. Rudi macrumors newbie

    Joined:
    Sep 29, 2007
  8. Djmx thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 29, 2007
    #8
    Can you give me the link to iTunes??? PLEASE 7.4.1 did u do this from 1.1.1 to 1.0.2 ?? please let me know GOD BLESS U!!!! lol
     
  9. PhightinPhils26 macrumors 6502a

    PhightinPhils26

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Location:
    Philly
    #9
    I really dont think this is going to work.... I have iTunes 7.4.0 and it didn't work on my Mac, I tried with the PC also and no dice.
     
  10. Djmx thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 29, 2007
    #10
    You think he's lying?
     
  11. PhightinPhils26 macrumors 6502a

    PhightinPhils26

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Location:
    Philly
    #11
    If i am following this tread properly then it is saying that after you upgrade to 1.1.1 you can roll back to 1.0.2... I have been at this for the past 4 hours and haven't been able to do it. So to answer your question... Yes.
     
  12. aristobrat macrumors G4

    Joined:
    Oct 14, 2005
    #12
    From what I've read in other threads, 1.1.1 makes a change to the modem firmware (or something to that effect), so even if you can get 1.0.2 installed back on your iPhone, 1.0.2 isn't able to work with the upgraded modem.

    This is why you haven't seen 50 blogs posts on "How to rollback your iPhone to 1.0.2" yet.

    If/when it becomes possible, you won't have to post a thread asking "can you do this???" because it'll be the total talk of the forum/Internet.
     
  13. PhightinPhils26 macrumors 6502a

    PhightinPhils26

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Location:
    Philly
    #13
    close enough... thanks aristobrat, this is why it wont work.
     
  14. Rudi macrumors newbie

    Joined:
    Sep 29, 2007
    #14
    1.0.2 firmware

    Well I suppose now that I read again, I am lying, and I apologise for my misunderstanding.
    The method for select a difference firmware/software update does work for the version of itunes I mentioned, but now i see it won't help your situation. No it won't rollback the FIRMWARE, however this solution is a valid one for someone wanting to hack an out of the box pre 1.0.2 phone without the automatic upgrade to 1.1.1

    R
     
  15. jsjdjn macrumors newbie

    Joined:
    Sep 29, 2007
    #15
    sim won't work

    i am using the org sim from at&t everything else works but it still says "incorrect sim"
     
  16. Cinemagic macrumors 6502

    Joined:
    Sep 26, 2007
    #17
    Supposedly you need iTunes 7.3.2. See the hackinosh forum for the method. Firmware only, not baseband. I have not tried it personally.
     
  17. meagain macrumors 68030

    Joined:
    Nov 18, 2006
    #18
    I have iTunes 7.4.2 and rolled back from 1.1.1 to 1.0.2 last night. Had a few scarey moments but it all worked out in the end. If I would have expanded my apps to see what glorious things could be had, I NEVER would have gone to 1.1.1 Big mistake. Hopefully the developers will make it work with 1.1.1 soon cuz 1.1.1 has some cool new features I'd like to have. But the whole situation does suck.
     

Share This Page