Rome Total War for Mac - Having Problems

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Zelfion, Oct 7, 2010.

  1. Zelfion macrumors newbie

    Joined:
    Oct 7, 2010
    #1
    Hello guys, i just got the Game Rome total war V3.0 for mac, well when i was going to install the game, the game opened and closed in 1 second, then i made copy paste the RTW to my app. I tried to open the game, and it closed again in 1 second.

    I was trying to find out why this happens, i dont know why, i got nothing in internet about that.

    I saw the configuration that my mac need to run the game and i have it.

    My Mac have this configurations:
    MacBook Pro
    2.26 GHz intel Core 2 duo
    2 GB ram 1067 MHz DDR3

    Can anyone help me? I just dont understand why the game open and close after 1 second.

    PS:I dont know if this is the rigth section but as this thread is about rome total war, i posted it here.
     
  2. 184550 Guest

    Joined:
    May 8, 2008
  3. edddeduck macrumors 68020

    edddeduck

    Joined:
    Mar 26, 2004
    #3
    The Mac version is not version 3.0 so I don't know if you have the legitimate version from Feral. I know there are a few torrents on pirate sites of buggy versions hacked using Cider these are unstable (illegal) and don't work very well.

    If you have a boxed copy check your manual, in support section you will find a email link to our support team. If you email them we can help sort out your problem.

    Edwin
     
  4. Zelfion thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 7, 2010
    #4
    Thx a lot edwin.

    I just got it, i decided to continue searching about my problem and i got the solution.

    Now the game run very well.

    Regards, Zelf.
     
  5. PatrickCocoa macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 2, 2008
    #5
    Not that anyone asked . . .

    . . . but it does sound like Zelfion stole this game. I'd be happy to be proven wrong.
     

Share This Page