Router Access

Discussion in 'macOS' started by Michaelgtrusa, Jul 10, 2010.

  1. Michaelgtrusa macrumors 604

    Michaelgtrusa

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Location:
    Everywhere And Nowhere
    #1
    Hello members,

    I'm trying to gain access to my linksys router and something is wrong here. I entered the router ip into the address bar, it then ask for password which is admin admin, it then tells me that is wrong! Perhaps open dns is the issue?
     
  2. MisterMe macrumors G4

    MisterMe

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    USA
    #2
    It most certainly is not.
     
  3. Michaelgtrusa thread starter macrumors 604

    Michaelgtrusa

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Location:
    Everywhere And Nowhere
    #3
    Ok but what i'm I doing wrong? Is their a different way to access the router?
     
  4. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #4
    You're probably entering the wrong password or the wrong user.
     
  5. emiljan macrumors 6502

    emiljan

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Location:
    Michigan
    #5
    You could reset the router which will wipe out any changes you have made.
     
  6. saxon48 macrumors 6502a

    saxon48

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Location:
    Barad-dûr

Share This Page