rowmote helper app problem

Discussion in 'iOS Apps' started by philMBP, May 21, 2009.

  1. philMBP macrumors 6502

    Joined:
    Nov 19, 2007
    #1
    Has anyone experienced problems with the rowmote helper app not automatically loading after system restart?

    My Rowmote and helper app work fine, except that I have to manually launch the app every time I restart my Mac. I’ve checked my running processes and it clearly isn’t running….not to mention if it was actually running, it would tell me this when I attempt to launch it manually. The app clearly states that the helper app will automatically load on restart provided it is not shut down first.

    When I install the app, I get a “Rowmote Helper needs to repair permissions to enable remote control… type your password”. Done. The security code prompt is next. Done.
    Everything works fine until I restart my Mac.

    What am I missing?
     
  2. dage007 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 17, 2003
  3. philMBP thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 19, 2007
    #3
    I don't use Time Machine Dave :p. Besides, there is no successful config to restore from...I've never gotten it to work. Btw, I've also tried repairing disk permissions...but this does not affect third-party packages anyway. The Leopard firewall is also properly configured, obviously, because everything works except for auto-load after system restart.

    I am running 10.5.7 with ALL updates.

    One thing I've noticed is that user reviews on app store say that installation forced a system restart. Mine didn't and still doesn't.

    I'm awaiting a response from the developper.
     
  4. evands macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2001
    Location:
    Decatur, GA
    #4
    philmbp contacted me and we were able to resolve the problem. Thanks for giving me the opportunity to fix it, Phil.

    For anyone else having this problem using Rowmote 1.8: Rowmote Helper 1.8.1, a free download as always, is now available at rowmote.com.
     
  5. philMBP thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 19, 2007
    #5
    Works like a charm now ;)
    Excellent support and communication!
     

Share This Page