Running The Sims 2 in windowed mode?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by CDailey, Jul 24, 2007.

  1. CDailey macrumors regular

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Location:
    Florida
    #1
    Is it possible? I run WoW in windowed mode so I can still IM and check thottbot.com or wowhead.com , and I would like to run Sims 2 in windowed mode as well, but as far as I can tell there is not an option for windowed mode. Is there a way I can force it to run in windowed mode?
     
  2. Steve1496 macrumors 6502a

    Steve1496

    Joined:
    Apr 21, 2004
    #2
    Surprised this wasn't answered.

    Yes, there is a way. While you double click the Sims 2 icon, hold down the Apple (Command ⌘) key. It should bring up a dialog asking if you want windowed or full screen mode.
     
  3. CDailey thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Location:
    Florida
  4. engles macrumors regular

    Joined:
    Feb 24, 2008
    #4
    yes thank you....
     
  5. Taxgeek macrumors newbie

    Joined:
    May 6, 2008
    #5
    Not working?

    Hi.
    Does this work on Leopard? it doesn't seem to work for me.
    Thanks!
    Taxgeek
     
  6. mrwindup macrumors member

    Joined:
    May 12, 2008
    #6
    This is great. I love to multi-task while I'm living a second virtual life where I also multi-task.
     
  7. Lexycon macrumors newbie

    Joined:
    Jun 27, 2010
    #7
    This isn't working for me. I'd like to know if there was another solution if at all possible.

    Thanks. Lexy.
     
  8. TheDiamondDuck macrumors newbie

    Joined:
    Jul 17, 2015
    #8
    What you can do is once you open your game launcher, their is a button next to "Launch Game" with a settings logo on it click it, then click fullscreen.
     

Share This Page