running windows in imac and using autocad

Discussion in 'iMac' started by aska929, Mar 8, 2010.

  1. aska929 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 1, 2010
    #1
    i want to ask if i run a windows on imac. is it good to use autocad and 3dmax? i hate windows, but my fd need to use autocad and 3dmax. world u guys like to get me some suggestion?
     
  2. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    If you or your "fd" wants to run AutoCAD or 3D Studio Max, it is best to use Windows via Boot Camp.

    Also have a look at MRoogle, as the question on how to use CAD or 3D Studio Max with a Mac comes up every now and then.
     
  3. aska929 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 1, 2010
  4. mr.thedaniel macrumors regular

    Joined:
    Feb 15, 2010
    #4
    I've been using max on my mac under bootcamp and it runs great. Same goes for Maya under bootcamp as well as OSX (though max isn't available on osx yet, so bootcamp is your only choice) I assume since autocad is less demanding than max that you'll be fine with it as well
     
  5. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
    #5
    Yeah its fine as long as you don't start playing with 3D modeling, it will tax your resources. BootCamp is the way to go.
     

Share This Page