S.t.a.l.k.e.r.

Discussion in 'Mac and PC Games' started by ViM, Jul 6, 2007.

  1. ViM macrumors regular

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Location:
    Australia
    #1
    Hi

    http://www.stalker-game.com/

    Does S.T.A.L.K.E.R. run "well" on a iMac C2D X1600 256, 2GB RAM? I've heard it requires a really good computer to run properly and I want to make sure before I buy it that it will run under bootcamp.
     
  2. M@lew macrumors 68000

    M@lew

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Location:
    Melbourne, Australia
  3. ViM thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Location:
    Australia
    #3
    well I bought the game :)
    It plays fine on 'low' setting at 1240X1048. Anything higher and the game will lag and because the game is so IMO bloody hard it makes a big difference.
     
  4. Flaki macrumors member

    Joined:
    May 14, 2007
    #4
    hmmm my 2 year old laptop can handle STALKER at medium.
    (spec AMD Turion64 2.2 GHz-xp pro x64- x700m 128 1GB)
    have you turned off the lighting(forgotten the name but it's something about lighting:D)?

    if you haven't, turn it off, you will get a big fps boost.
     
  5. Mr.Pibb macrumors newbie

    Mr.Pibb

    Joined:
    Jun 9, 2007
    #5
    a friend of mine runs some settings at high at a low resolution, with few lighting effects on an nVidia 7200.
     

Share This Page