Safari 3.1 on Windows

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by MacSA, Feb 11, 2008.

  1. MacSA macrumors 68000

    MacSA

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Location:
    UK
    #1
    I have version 3.0.4 installed, but version 3.1, from what i've read on these forums is supposed to be much faster.

    I downloaded the latest "nightly build", it appears as a zip file, which I have unzipped. But i'm not sure what i'm supposed to do with the contents, there's no obvious "installer" How do I get Safari 3.1 running on Windows XP??
     
  2. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #2
    According to the webkit wiki

     
  3. clevin macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #3
    I was sincerely surprised over the weekend when I tried to download webkit nightly build on my vista box.

    Its big, 12MB in size, 2x the firefox, 3x the opera. And it won't run! unless you have previous safari installed. I mean, if this is only a shell, or only part of the package of a browser, how exactly did it get so big?

    Even on Mac, its now bigger than firefox?
     
  4. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #4
    I had the same problem but the "run-nightly-webkit.cmd" file stuck out like a sore thumb. Running it copies 50 files to run the WebKit nightly.
     
  5. MacSA thread starter macrumors 68000

    MacSA

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Location:
    UK
    #5
    OK thanks for your help... I've done what's been suggested - should it still say Build 3.0.4 (52315) when I click "about safari" in the Help menu??
     
  6. clevin macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #6
    yes, at least it doesn't distinguish itself from safari on mac, I would expect same for windows version. :)
     

    Attached Files:

  7. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #7
    It's the same in the Windows version. I installed WebKit and pray that it is what's running. :D
     

Share This Page