Safari 5.1.1 on 10.7.2

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by mike12806, Oct 16, 2011.

  1. mike12806 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Location:
    Boston, MA
    #1
    Anyone find Safari 5.1.1 to be slow to load pages? At first I thought it was a DNS issue, however the browser is freezing up on it's own! I've had to switch to Chrome it's so bad!
     
  2. Shrink macrumors G3

    Shrink

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    New England, USA
    #2
    No problem here. I don't notice any difference from the old set-up. I'm on wifi at home - I don't know if that has an effect.
     
  3. macbook pro i5 macrumors 65816

    macbook pro i5

    Joined:
    May 13, 2011
    Location:
    New Zealand
  4. mike12806 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Location:
    Boston, MA
    #4
    Is there a way to "hard reset" Safari?? Besides the obvious "reset safari" option from the taskbar....I'm thinking a plist file or something??
     
  5. jeffwebb macrumors newbie

    Joined:
    Oct 16, 2011
    #5
    I was having this issue too.
    Safari wouldn't load anything.
    I went under the safari menu and reset my browser, i.e., reset safari...
    and now it works!
     
  6. Shrink, Oct 16, 2011
    Last edited: Oct 16, 2011

    Shrink macrumors G3

    Shrink

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    New England, USA
    #6
    I have no idea. I'm a total techno-boob. It just worked after 7.2 download. I didn't do anything.

    Sorry I can't be of any help. :eek: :(

    Edit: Just did a Speedtest - 20.20 down 17.82 up.
     
  7. saberahul macrumors 68040

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Location:
    USA
    #7
    Def. slower than the earlier version. I was about to post a thread too.
     
  8. vlnarasimham macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2011
    #8
    If it helps, i too faced my Safari being slow after updated to 5.1.1...after some R&D i noticed that few of the Safari extensions actually designed for an older version causing the issue...in the system preferences for Safari, i uninstalled them and turned the safari extensions button to OFF...it's pretty fast now
     

Share This Page