Safari and java problem: can anyone help?

Discussion in 'macOS' started by Poncho, Sep 14, 2007.

  1. Poncho macrumors 6502

    Poncho

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Location:
    Holland
    #1
  2. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #2
    It's because they seem to have a misplaced </script> tag in their code and Safari just happens to choke on it while other browsers seem to figure it out. The code on the xgenstudios site sucks. Both sites seem to use the same code style. Complain to their web masters.
     
  3. Cromulent macrumors 603

    Cromulent

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Location:
    The Land of Hope and Glory
    #3
    That is just a standard vBulletin skin code.
     
  4. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #4
    Maybe so, but it's still the problem. There's javascript being run outside a script tag.
     
  5. Poncho thread starter macrumors 6502

    Poncho

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Location:
    Holland
  6. Cromulent macrumors 603

    Cromulent

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Location:
    The Land of Hope and Glory
    #6
    Hmm, I guess they have modified it then.
     
  7. fishkorp macrumors 68020

    fishkorp

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Location:
    Ellicott City, MD
    #7
    just in case the OP doesn't fully realize, but Java and JavaScript are 2 totally different creatures. The script error you're seeing has nothing at all to do with Java. those sites work fine in my Safari 3.0. Make sure you go to Preferences -> Security -> Web Content and have the box for JavaScript checked.
     
  8. Poncho thread starter macrumors 6502

    Poncho

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Location:
    Holland
    #8
    Enabling Javascript in Safari preferences was the first thing I did, and it makes no difference.
     
  9. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #9
    Which version of Safari are you using? I tried with 3 beta and it works OK. You can do a search for the beta version.
     

Share This Page