Safari and YouTube Problem

Discussion in 'macOS' started by markojug, Aug 6, 2009.

  1. markojug macrumors regular

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    In A House, Ontario, Canada
    #1
    Okay,

    So I rebooted my Mac after installing some software updates. I then go to YouTube... but there is a problem, it looks funny. I can't watch any videos because it says "Hello, either you have JavaScript shut off or you don't have the latest version of Flash Player Installed"

    1. I tried installing Flash again, nothing

    2. Checked Javascript, same thing happened.

    Can anyone help?

    P.S. Firefox works well I guess.
     
  2. cinder macrumors member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Location:
    Seattle
    #2
    Download the adobe flash player uninstaller and the installer

    uninstall and then reinsall
    check prefs to make sure Javascript isnt turned off
    Make sure you have any/all 3rd party Safari hacks/enhancements turned off
    run disk utility to fix pref issues, of any

    if it still doesnt work, download the 10.5.8 combo updater from apple's site and run that.
    Combo Updaters seem to install a lot more cleanly than the simpler software upgrade panel thing
     
  3. markojug thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    In A House, Ontario, Canada
    #3
    But it is strange,

    Only YouTube doesn't work, but everything else is fine. Firefox and YouTube are fine. Do you think it could be a bug?

    I did everything except the combo installer because it said "You have the latest version of Leopard installed on your computer"

    EDIT: Forget what I had said, it just starts working on me again, just empty the cache
     

Share This Page