Safari and YouTube problems (timebar not gone)

jburns

macrumors regular
May 1, 2007
162
0
NC-USA
when I look some video in youtube time bar/ status bar not gone. In Maverick everything will be ok but bow not. In Chrome thats okey.
any advice for fix it ?
You're lucky to get that far. Since I "upgraded" to Yosemite this is what I get when i try to access Youtube.


500 Internal Server Error

Sorry, something went wrong.

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

If you see them, show them this information:
AB38WEPd0dM-plZYAUKzhTmVk_IWW7lmDWmJVWbnfMuB79TUNYBWzISu8Pvd
iooZg03CWz82iLgGu2benFtAsQYjFuC9u8Q0EcIYGqR3Er1y_B16gSnMXjee
T3UAZFImPia4kPnclO5WkDJ61FrF57_RPze9Q7Su_uiejYBlfept6oJyDa9G
zVORZhCD7-f35QB9FPqsCP7VDu4b2yLsBWQqgLHsT_moD9lCRxRVNtOvzWYe
dYQVt87-WbfFkOyWUI6HBPt1EVORbqQdkAB5LdURhxA2-vC3aPMBs8bANWqT
Q4y5dfCt3_Is6-DhjAYVTxhQzBI3VjrL_lCVyfkp2r20aY-ntuNF4hhFm27M
c4tnFcNxO6BqZ4vBgeWrQ7Q6xjbsa_b3hHBn-RWJXOLxOifvlF4LloWLTRWr
gEIjZf1G1ksWfvGQ2Ps3qpVpUSa3q5HWgCg_zo-mc-ptVjh_jCXGQRMpfeYz
slwwjsB1IJ7YzZP8AAiE4ljmR9GBoSV5W0LszQ_Rne--t0aYuGFL9PP0uKJw
LfctJ5sY1bNZ6GzcJ--5gT1hXx4w-GpHWvRZTeIbIEm3Jp73v-tkwAQ76RzX
pXDiomagkLKlQ3kUen0DzyphAgsrz84mFiCBTBX1wCNh8O8GuZv3BZa4gCSc
PDEj_tGlWw-GA83EzSHlDbOyGNYE9OU3QZBiCMzjpvR_ORqJQvZuaI-TbbyU
cTAboRjxbIpfZFGxsxnyCVsoI9VLCfqhqcZoQBACAL_FbUOulhqRhzqzhMUo
IB1IxUV0oSU3DWF54k7SiugJM__HQbvrQHEz49Txmsw62QoNrPJJnuH2-nrb
aLXelmLMBhdG2UV7mZIF-W0snh87xsGKHyJaMdQ92_4WKeUCGWHHZfMZpmRq
3XfpvntO_c4GdZlbEONN5jy2QdE6h_sgoDU4cKZhGsCmbcfV5BHkf_03sSe2
xyAWxlgr1VKZWYCUpOKDcoxSBH_AYqdE2kE4j3Ej28jHNeHLazbUdL4j9UFB
_ZhTIBKGRtJHVFuTNGoSL_-2a9dkcSGjxPC-Fhp4bvP1bQDL7c4JnPEKlviu
MEWE5jMbWpDdsh9_YLR3tdXD6euvYrt5hlXh49Dej2ug86xjbRcu_z41DYwZ
uIhI18NjifWgARFeBxwVphblww24L9SApwcRseFYYRl4hCE5_a0EYtKcz0Xn
8Di9s9jetvP5vGttsiHnOo6amHjo9_Cbkl61IFWFtz62_sjEeb9CsWwl3Swp
E9YSc58y9494nv3u8bQR0eGXZ4NJWH5LPzxx6uDSK1nIVReMagbv39Zjtqkp
X1SSDDUr-zespjOjImNmg3pmHWaSmNv6RnKnKsEjW_Kwf-RV4YQ-h1pyY33e
-ReuY5pZ6S4CHBxlHgByByK-Tah2JzytV-4-vKyeDhZfxNP5WEO32d9Pl1MC
HOAmsHvgMZm6r68ioSphj1Rcs_KWDUVXfdvV4BKqCu88Txhwx777dmrr-QxD
ZjqWK2OOrM7OnstALyVAt6a9Rf4rRJdPoQbogYVcKCVgdCvyD606i1opdaU0
XVPqhGv1dm0X5P0ib7Tc-_mIAhs0UBB0Vbzu_-O2Y9Ax3lqef1ZlKVvFeqFX
dn2WMTr_tSLBvfRlietfhwj9lzM1-A6W_vq8Rig-HulbCSH-kE6R5vjPaeAL
4ahp2VrCnOkkCVJT7rQ0F0he5DQxpLfjAtuRaJnLSCcJ7HxICrU2mQ51pYvL
WXsR7SN57cwP0Jg44QS2uH61i7U7B5McjVAmkzDr7by0c0tygD9JZ9FHuY-8
rUwtnVVaJEi8aPERNHYpWbpwug
 

jburns

macrumors regular
May 1, 2007
162
0
NC-USA
You're lucky to get that far. Since I "upgraded" to Yosemite this is what I get when i try to access Youtube.


500 Internal Server Error

Sorry, something went wrong.

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

If you see them, show them this information:
AB38WEPd0dM-plZYAUKzhTmVk_IWW7lmDWmJVWbnfMuB79TUNYBWzISu8Pvd
iooZg03CWz82iLgGu2benFtAsQYjFuC9u8Q0EcIYGqR3Er1y_B16gSnMXjee
T3UAZFImPia4kPnclO5WkDJ61FrF57_RPze9Q7Su_uiejYBlfept6oJyDa9G
zVORZhCD7-f35QB9FPqsCP7VDu4b2yLsBWQqgLHsT_moD9lCRxRVNtOvzWYe
dYQVt87-WbfFkOyWUI6HBPt1EVORbqQdkAB5LdURhxA2-vC3aPMBs8bANWqT
Q4y5dfCt3_Is6-DhjAYVTxhQzBI3VjrL_lCVyfkp2r20aY-ntuNF4hhFm27M
c4tnFcNxO6BqZ4vBgeWrQ7Q6xjbsa_b3hHBn-RWJXOLxOifvlF4LloWLTRWr
gEIjZf1G1ksWfvGQ2Ps3qpVpUSa3q5HWgCg_zo-mc-ptVjh_jCXGQRMpfeYz
slwwjsB1IJ7YzZP8AAiE4ljmR9GBoSV5W0LszQ_Rne--t0aYuGFL9PP0uKJw
LfctJ5sY1bNZ6GzcJ--5gT1hXx4w-GpHWvRZTeIbIEm3Jp73v-tkwAQ76RzX
pXDiomagkLKlQ3kUen0DzyphAgsrz84mFiCBTBX1wCNh8O8GuZv3BZa4gCSc
PDEj_tGlWw-GA83EzSHlDbOyGNYE9OU3QZBiCMzjpvR_ORqJQvZuaI-TbbyU
cTAboRjxbIpfZFGxsxnyCVsoI9VLCfqhqcZoQBACAL_FbUOulhqRhzqzhMUo
IB1IxUV0oSU3DWF54k7SiugJM__HQbvrQHEz49Txmsw62QoNrPJJnuH2-nrb
aLXelmLMBhdG2UV7mZIF-W0snh87xsGKHyJaMdQ92_4WKeUCGWHHZfMZpmRq
3XfpvntO_c4GdZlbEONN5jy2QdE6h_sgoDU4cKZhGsCmbcfV5BHkf_03sSe2
xyAWxlgr1VKZWYCUpOKDcoxSBH_AYqdE2kE4j3Ej28jHNeHLazbUdL4j9UFB
_ZhTIBKGRtJHVFuTNGoSL_-2a9dkcSGjxPC-Fhp4bvP1bQDL7c4JnPEKlviu
MEWE5jMbWpDdsh9_YLR3tdXD6euvYrt5hlXh49Dej2ug86xjbRcu_z41DYwZ
uIhI18NjifWgARFeBxwVphblww24L9SApwcRseFYYRl4hCE5_a0EYtKcz0Xn
8Di9s9jetvP5vGttsiHnOo6amHjo9_Cbkl61IFWFtz62_sjEeb9CsWwl3Swp
E9YSc58y9494nv3u8bQR0eGXZ4NJWH5LPzxx6uDSK1nIVReMagbv39Zjtqkp
X1SSDDUr-zespjOjImNmg3pmHWaSmNv6RnKnKsEjW_Kwf-RV4YQ-h1pyY33e
-ReuY5pZ6S4CHBxlHgByByK-Tah2JzytV-4-vKyeDhZfxNP5WEO32d9Pl1MC
HOAmsHvgMZm6r68ioSphj1Rcs_KWDUVXfdvV4BKqCu88Txhwx777dmrr-QxD
ZjqWK2OOrM7OnstALyVAt6a9Rf4rRJdPoQbogYVcKCVgdCvyD606i1opdaU0
XVPqhGv1dm0X5P0ib7Tc-_mIAhs0UBB0Vbzu_-O2Y9Ax3lqef1ZlKVvFeqFX
dn2WMTr_tSLBvfRlietfhwj9lzM1-A6W_vq8Rig-HulbCSH-kE6R5vjPaeAL
4ahp2VrCnOkkCVJT7rQ0F0he5DQxpLfjAtuRaJnLSCcJ7HxICrU2mQ51pYvL
WXsR7SN57cwP0Jg44QS2uH61i7U7B5McjVAmkzDr7by0c0tygD9JZ9FHuY-8
rUwtnVVaJEi8aPERNHYpWbpwug
I needed to add, the above occurs only when using Safari. Chrome has no problem with YouTube.
 

tumas

macrumors member
Oct 21, 2014
34
0
when I look some video in youtube time bar/ status bar not gone. In Maverick everything will be ok but bow not. In Chrome thats okey.
any advice for fix it ?
Not a fix, but a workaround:

Move the mouse to the bottom left (next to the play button) and leave it untouched. Both bars should disappear. Unfortunately some parts of the mouse will be still visible.
 

Striker-UMB

macrumors regular
Feb 15, 2010
124
2
Toronto
when I look some video in youtube time bar/ status bar not gone. In Maverick everything will be ok but bow not. In Chrome thats okey.
any advice for fix it ?
To fix this issue just hover the mouse cursor over the "i" info button at the very top right of the screen. Just hover the mouse over it for 1 second and the YouTube bar and mouse cursor will disappear. It works every time, it maybe silly but it works:D
 

UnDholly

macrumors newbie
Original poster
Mar 30, 2013
13
0
To fix this issue just hover the mouse cursor over the "i" info button at the very top right of the screen. Just hover the mouse over it for 1 second and the YouTube bar and mouse cursor will disappear. It works every time, it maybe silly but it works:D
lol, thanks this really help but I hope this problem fixed in the future :)
 

forza69

macrumors 6502a
Jan 30, 2010
761
81
San Diego, CA
The only issue Ive run into when playing YouTube videos in Safari running Yosemite is when I swipe "back". Instead of going back, it reloads the video. I have to swipe back again for it to actually go back.
 

vinnyg

macrumors newbie
Jul 26, 2014
4
0
lol, thanks this really help but I hope this problem fixed in the future :)
In OS X Yosemite, Safari 8 is not playing well with YouTube and a few other sites. However, you can change the user agent that Safari 8 uses to the older 7.1 version that Mavericks uses with a terminal command, and restore functionality. Here it is:

First Quit Safari. Then open Terminal and paste this command, and press enter:

defaults write com.apple.Safari CustomUserAgent "\"Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_9_0) AppleWebKit/538.46 (KHTML, like Gecko) Version/7.1 Safari/537.85.7\""

Open Safari and you're done.

To undo this change, close Safari and paste this command into terminal:

defaults delete com.apple.Safari CustomUserAgent

A restart may be required to get these changes to stick.
 

NoHo

macrumors 6502
Aug 2, 2011
300
4
Is there an easier way to make the progress bar disappear when watching youtube video instead of going to terminal or hovering over icons? Da ***.
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.