Safari cannot access internet

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by airlied, Jul 8, 2014.

  1. airlied macrumors regular

    airlied

    Joined:
    Jul 8, 2011
    #1
    Safari cannot open any webpages (always loading) on OSX yosemite (DP1 and DP2). iTunes store, iBooks store and any apple things are not connecting to the internet.

    But what makes this weird is, chrome and other 3rd party apps are bug free. totally normal.

    Anyone with me?:mad:
     
  2. AndyK macrumors 65816

    AndyK

    Joined:
    Jan 10, 2008
  3. airlied thread starter macrumors regular

    airlied

    Joined:
    Jul 8, 2011
    #3
    haven't try yet, I only have one mac and I don't want to mess up my current settings. restoring from time machine is such a pain.
     
  4. Tyler23 macrumors 603

    Tyler23

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Location:
    Atlanta, GA
    #4
    Can't you just update your Mac to DP3? You don't need to clean install and restore from time machine..
     
  5. MisterMe macrumors G4

    MisterMe

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    USA
    #5
    Are you try to use proxy servers with your Apple apps?
     
  6. AndyK macrumors 65816

    AndyK

    Joined:
    Jan 10, 2008
    #6
    This is what I was hinting at. It should update just fine.
     
  7. morpheusmale macrumors newbie

    Joined:
    Jun 18, 2014
    #7
    Getting the same on DP3

    I have been having this issue with all betas including DP3
     
  8. airlied thread starter macrumors regular

    airlied

    Joined:
    Jul 8, 2011
    #8
    No, I didn't set any proxy servers with any apple apps, I also did a debug procedure by shutting down apps one by one, but problem stills.

    ----------

    you got the same issues? can you provide me you 3rd party apps list? I strongly doubt that some 3rd party apps caused this compatibility issue.
     
  9. Puntoboy macrumors newbie

    Joined:
    Mar 14, 2014
    #9
    Same issue here on DP6, it was working fine but all of a sudden it stopped. I haven't noticed anything I could have done to stop it.
     
  10. Kevrani macrumors newbie

    Joined:
    Nov 15, 2007
  11. Puntoboy macrumors newbie

    Joined:
    Mar 14, 2014
    #11
    I've just shutdown my MacBook Pro Retina 13" and started it again (not a restart, full shutdown and power up) and it's now working again.
     
  12. Puntoboy macrumors newbie

    Joined:
    Mar 14, 2014
    #12
    Hmm this isn't good for me at all. Good job Fusion is working and I can get into a Windows VM that works!
     
  13. hhammouda macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2014
    #13
    i have the same problem but i ran public review...i need help
     
  14. DJTaurus macrumors 65816

    DJTaurus

    Joined:
    Jan 31, 2012
    #14
    Also Safari sometimes freezes and stops loading a new url... have to close the tab and try again.
     
  15. diepalme macrumors newbie

    diepalme

    Joined:
    Jul 23, 2012
    #15
    Same problem here! Running 14A361c (DP8, I think) and can't figure out, what is going wrong. The issue is sometimes resolved by a simple reboot and sometimes just comes and goes without any changes to my configuration. Google Chrome always works, so does Apple Remote Desktop admin. I am running the Yosemite server beta and disabling my dns server changes nothing. The weirdest issue.
     
  16. ErikGrim macrumors 68040

    ErikGrim

    Joined:
    Jun 20, 2003
    Location:
    Brisbane, Australia
    #16
    [URL="http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1788750”]You're not the only ones…[/URL]

    This is by far the weirdest bug. So strange to see it across so many DP/Betas without any explanation or fix.
     
  17. whittaker007 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 22, 2008
    #17
    Same issue for me on the Yosemite public version, haven't previously installed any betas. Writing this on Chrome, but Safari won't connect to the internet.

    Also experiencing issues with text typed on the keyboard regularly not being output, or doubling up.
     
  18. ErikGrim macrumors 68040

    ErikGrim

    Joined:
    Jun 20, 2003
    Location:
    Brisbane, Australia
    #18
    Nuke your Safari folder in your user library. That will fix it.
     

Share This Page