safari crashes after last update 10.4.11

Discussion in 'macOS' started by esquirefox007, Feb 10, 2008.

  1. esquirefox007 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 11, 2006
    #1
    hi i have a question so i can see what is wrong with my browser .
    i installed to version 10.4.11 a few weeks now, the problem is that every time i open safari it keeps crashing . I just tried again and is always the same thing , plus i tried to send a report to apple and it says that im not connected to the internet i have tried disk utility and still is not working
    i used a G4 867 MHz power pc 2mb L3 cache
    1 gb sdram
    here is the log so you can help me thanks im not sure could be that one of the plugins is not compatible with the release of safari , but im not shure of that:D

    Feb 10 21:54:01 administrators-power-mac-g4 Crash Reporter[5912]: *** -[NSBundle load]: Error loading code /Users/administrator/Library/InputManagers/SafariScript/SafariScript.bundle/Contents/MacOS/SafariScript for bundle /Users/administrator/Library/InputManagers/SafariScript/SafariScript.bundle, error code 4 (link edit error code 4, error number 0 (Library not loaded: @executable_path/../Frameworks/CocoaScriptMenu.framework/Versions/A/CocoaScriptMenu\n Referenced from: /Users/administrator/Library/InputManagers/SafariScript/SafariScript.bundle/Contents/MacOS/SafariScript\n Reason: image not found))
    Feb 10 21:54:01 administrators-power-mac-g4 Crash Reporter[5912]: No identifier for bundle at path '/Users/administrator/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/OnePasswdCamino.bundle'
    Feb 10 21:54:01 administrators-power-mac-g4 Crash Reporter[5912]: No identifier for bundle at path '/Users/administrator/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/OnePasswdDEVONagent.bundle'
    Feb 10 21:54:01 administrators-power-mac-g4 Crash Reporter[5912]: No identifier for bundle at path '/Users/administrator/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/OnePasswdNNW.bundle'
    Feb 10 21:54:01 administrators-power-mac-g4 Crash Reporter[5912]: No identifier for bundle at path '/Users/administrator/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/OnePasswdOmniWeb.bundle'
    Feb 10 21:54:01 administrators-power-mac-g4 Crash Reporter[5912]: No identifier for bundle at path '/Users/administrator/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/OnePasswdSafari.bundle'
    2008-02-10 21:54:03.605 iCal Helper[5915] No identifier for bundle at path '/Users/administrator/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/OnePasswdCamino.bundle'
    2008-02-10 21:54:03.606 iCal Helper[5915] No identifier for bundle at path '/Users/administrator/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/OnePasswdDEVONagent.bundle'
    2008-02-10 21:54:03.607 iCal Helper[5915] No identifier for bundle at path '/Users/administrator/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/OnePasswdNNW.bundle'
    2008-02-10 21:54:03.607 iCal Helper[5915] No identifier for bundle at path '/Users/administrator/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/OnePasswdOmniWeb.bundle'
    2008-02-10 21:54:03.607 iCal Helper[5915] No identifier for bundle at path '/Users/administrator/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/OnePasswdSafari.bundle'
    Feb 10 21:54:33 administrators-power-mac-g4 Crash Reporter[5912]: Error CURLcode: 7 errorbuffer: Failed to connect to 17.254.2.214: Host is down
    Feb 10 21:54:42 administrators-power-mac-g4 crashdump[5922]: Crash Reporter crashed
    Feb 10 21:54:44 administrators-power-mac-g4 crashdump[5922]: crash report written to: /Users/administrator/Library/Logs/CrashReporter/Crash Reporter.crash.log
     
  2. Amdahl macrumors 65816

    Joined:
    Jul 28, 2004
    #2
    Did you get Security Update 2007-009 v1.1? It fixed some Safari crash problems.
     
  3. esquirefox007 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 11, 2006
    #3
    safari crashes still

    Hi did what you recommended and i updated and still crashes what can i do ?
     
  4. Amdahl macrumors 65816

    Joined:
    Jul 28, 2004
    #4
    If you suspect a Plugin, you can try removing the plugins and see if the problem goes away. They are stored in /Library/Internet Plug-Ins and in your user directory under ~/Library/Internet Plug-Ins

    I also once saw a Safari that crashed when you started it, before anything loaded. The problem was cured by installing the 10.4.11 Combo updater on the system.
     
  5. Catfish_Man macrumors 68030

    Catfish_Man

    Joined:
    Sep 13, 2001
    Location:
    Portland, OR
    #5
    You've got a ton of Safari hacks installed. Try removing them, I bet the crashing will stop. Then add them back one by one to determine which one is the guilty one.
     
  6. esquirefox007 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 11, 2006
    #6
    deleting plug ins

    yes thanks for the advice i did also that which i grab all the plugins and threw them to the trash bin aon both libraries and log out and in plus i created a new user acc. and safari still crashes
     
  7. Mr. Anderson Moderator emeritus

    Mr. Anderson

    Joined:
    Nov 1, 2001
    Location:
    VA
    #7
    I had the same problem - for some reason for me it was something in my history.plist that was giving me a problem.

    I found out by downloading firefox and importing the settings from safari one at a time. So go to Users/"Your User Name Here"/Library/Safari and trash the history.plist file - see if that works.

    D
     
  8. chawks08 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 27, 2008
    #8
    Thanks!

    I had the same problem with Safari crashing this morning & by trashing the history.plist file it cleared it out. Thanks so much I was really starting to get a little ticked off!

     
  9. anamaste macrumors newbie

    Joined:
    Nov 12, 2011
    #9
    My Safari had been so erratic with its performance, i.e. crash after crash some more frequent than others, that I opted to check other Browsers. Now the Firefox has started to act up but the Camino has remained rock-solid. Unfortunately it does not allow me to use 1Password as Firefox, so I opted to first give Safari another try but still the crashes. SO.... searched out this 'solution' re dumping the 'History.plist' file and BINGO = No crashes!
    Thanks kindly
     

Share This Page