Safari links not responding

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by GerritV, Jul 3, 2016.

  1. GerritV macrumors 65816

    GerritV

    Joined:
    May 11, 2012
    #1
    Something I recently started seeing: when in Safari, specifically browsing my Google Drive directory, I click from folder into folder onto files... One out of two clicks don't open the folder or file - in fact nothing is even highlighted. Refreshing the page solves the issue... until a few moments later it starts failing again.
    So, hovering my mouse doesn't evoque a clickable link anymore.

    So far I only see it when working in my Google Drive directory. Doing the same in Chrome, no problem at all.

    Any idea's anyone?
     
  2. Floris macrumors 68020

    Floris

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Location:
    Netherlands
    #2
    Wasn't this a bug in iOS 9.3 that got fixed in the 9.3.1 upgrade?
     
  3. GerritV thread starter macrumors 65816

    GerritV

    Joined:
    May 11, 2012
    #3
    Sorry Floris, I'm referring to El Capitan - not iOS. After all, we're in the Mac Apps forum ;-)
     
  4. Floris macrumors 68020

    Floris

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Location:
    Netherlands
    #4
    Woops, I got here through the Spy page, I think I must have read one forum dir, and when it shifted the title of this thread.

    In that case all I know is you could try enabling the developer menu from prefs>advanced, and then from developer menu select to clear the caches? this seems to have solved it (at least temporary) for some people.
     
  5. GerritV thread starter macrumors 65816

    GerritV

    Joined:
    May 11, 2012
    #5
    Thanks for the tip Floris, unfortunately it didn't help.
    Looks like I'm finally going to make the switch to Chrome.
     

Share This Page