Safari/ Mail problems

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by DCB1, Aug 1, 2007.

  1. DCB1 macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    #1
    I have been having some problems with Safari and Mail lately. I will be surfing around and it will just go away... same thing with Mail. Then the "error report to Apple" comes up and I send that away. It's happening regularly now and I can't figure out what is happening.

    Any help?

    Peace
     
  2. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #2
    If you create a new user account, does it happen there too? What other apps are you running? :)
     
  3. DCB1 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    #3
    No other apps were running.
    I talked to the guy running one of the pages that it kept happening on and he asked if I was running Safari.. I said yes. He said that those running Safari were having problems with javascript. One said update to 3.0.3... I did and now no problems.

    Interesting.....
     
  4. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #4
    I'm running Safari. Just out of interest, what sites were you visiting when this happened? :)
     
  5. mick4394 macrumors 6502a

    mick4394

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    Flyover country
    #5
    What version of Safari are you running. When I was using the Safari 3 Public Beta, it crashed all the time.
     
  6. DCB1 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    #6
  7. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #7
    Well it came up promptly with Safari 2 and it didn't crash. Perhaps you should move back to Safari 2 since Safari 3 is still a beta and is therefore unfinished and not meant for everyday use. :)
     
  8. DCB1 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    #8
    It crashed every time with Safari 2! Only once did I have a problem with Safari 3.
     
  9. MacPossum macrumors 6502

    MacPossum

    Joined:
    Jul 15, 2007
    #9
    Same thing happens to me using Safari 2 trying to go to enterprise rent-a-car. Happens on both my PowerMac G5, and MBP.
    http://www.enterprise.com/
     
  10. yellow Moderator emeritus

    yellow

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #10
    Wow.. looks like they crash it on PURPOSE!

    Of course, that is probably not the case, but I find it odd that if I change my useragent to be that of MSIE6, then I don't have any problem with the Enterprise site at all.
     
  11. DCB1 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    #11
    I had no problems with 3. Jumped all around with no issues.
    I have been to pages that will "only" work with IE... how lame is that.



    Peace
     
  12. winterdude010 macrumors regular

    winterdude010

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Location:
    New York
    #12
    I've had a few issues with 3. But at least MySpace doesn't crash the browser anymore! :)
     
  13. yellow Moderator emeritus

    yellow

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #13
    I feel like the last person on the planet that doesn't go to/have a page on myspace.

    It feels good! :cool:
     
  14. winterdude010 macrumors regular

    winterdude010

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Location:
    New York
    #14
    Ya, well I'm not one of the obsessed people who live on MySpace. And besides, I'm more partial to Facebook lately :p
     
  15. DCB1 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    #15
    Ditto! I have no desire to have one or go there.
     

Share This Page