Safari not connecting to a site, but only my Mini

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Amaj10, Feb 13, 2009.

  1. Amaj10 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 25, 2005
    #1
    The website below will not work on Safari on my Mac Mini at my office. It used to, and works fine on my iMac at my house. It works great on my iPhone, just not this one computer. Both of my Macs are running 10.5.6 and Safari 3.2.1. Firefox connects to the site fine on my Mini as well. Also, the site isnt blocked by any network filters or anything, as I own the business. Seems odd, anyone know what may be causing this?

    http://www.realgm.com/boards/viewforum.php?f=8&sid=c834ce3c0ef7cff93a12e6ac806e3708
     
  2. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #2
    Might be your DNS settings, are they the same?
     
  3. Amaj10 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 25, 2005
    #3
    I'm not exactly sure what your talking about. You mean my connection settings, or settings within Safari/Firefox????
     
  4. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #4
    Connection settings.
     
  5. Amaj10 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 25, 2005
    #5
    Long time no reply, ha, my bad. But the problem is still persisting in Safari 4. But I'm still not sure what your talking about. Because the site works fine in Firefox on the same computer, so I'm not sure how DNS settings would affect it.
     
  6. Amaj10 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 25, 2005
    #6
    anybody have any ideas? Still doesnt work in Safari at work but does at home.
     

Share This Page