Safari not diplaying pages correctly

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Ryox, Jan 9, 2011.

  1. Ryox, Jan 9, 2011
    Last edited: Jan 9, 2011

    Ryox macrumors 6502a

    Ryox

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Location:
    UK
    #1
    My safari browser on my iMac hasn't been displaying pages right since yesterday and I cannot figure out whats going on.
    I've reseted Safari (cleared cookies, cache) and also tried turning my internet on and off and restarted my mac several times. I've even tried repairing permissions in disk utility.
    Firefox and Chrome seem to be working perfectly but Safari will not format the pages the right way, all i mainly get is text unless a picture is linked to another page.
    I have the latest version of Safari and am running Snow Leopard 10.6.6
    I have attatched screen shots
    Any help on fixing this would be appreciated greatly.
    Thanks
     

    Attached Files:

  2. Ryox thread starter macrumors 6502a

    Ryox

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Location:
    UK
    #2
    Just figured out it's an issue with the adblock for safari plugin.
    Turned it off and everything is back to normal (+ads)
    Just incase someone else is having the same problem.
     
  3. xSGCrash macrumors newbie

    Joined:
    Sep 4, 2010
    #3

    Thank you so much :)

    I had the same problem, tried everything I could think of, and removed all latet plugins etc however left adblock on there as its been there before the problem started. It appears to have started after I updated to the latest version of it.
     

Share This Page