Safari problems

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by armyk, Aug 12, 2014.

  1. armyk macrumors newbie

    Joined:
    Jul 29, 2014
    #1
    Hi, I am using public beta version. Everything works good except the Safari.
    1) Sometime (a lot) Safari won't show me images but just question mark (this happens on different sites but on 9gag almost everytime).
    2) Site look like it doesn't have CSS, just blank text without any structure
    3) Popup about "s-static.ak.facebook.com" certificate it is annoying!
    Do you have sam problems? Is it possible to slove them?
    I have Chrome as second browser and it works perfectly.
    Thanks for reply!
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    There's been a number of complaints with Safari with PB1. If its not acting the way you want/need, then wait for PB2 and/or use a different browser.
     
  3. shenan1982 macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #3
    TONS of issues with Safari, which is odd that Firefox and Chrome run smoother on Apple's DP5 than Apple's own Safari browser. Pretty sad if you ask me.

    - Beach Balls
    - Odd placement of graphics on webpages
    - Missing images
    - Page time outs
    - Some webpage incompatibilities

    Doesn't seem like an Apple browser, feels more like Internet Explorer did in it's saddest state when it was out for Mac.

    Real disappointed... hopefully it gets better. I installed DP5 and have been traveling overseas for 2 weeks... making things a real pain.
     
  4. DarrenNI macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2012
    #4
    Not entirely sure if it's the same problem as yours, but I noticed for the past couple of days that my Safari (on the latest Developer Preview) just wouldn't work at all - every page would timeout.

    Solved it by turning off the 'Safe Search' feature in Preferences (sorry, can't remember the exact name of the setting since I don't have my Mac in front of me) - it was showing an error message that the Google SafeSearch feature was down.
     

Share This Page