Safari troubles on my New Mini 2.7

Discussion in 'Mac mini' started by Riverrun, Feb 10, 2012.

  1. Riverrun macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Location:
    ~
    #1
    Does anyone have a viable solution for this recurring problem. It's happened on every Mac I've ever owned and now on my Mini. Believe me, I have done nothing to upset Safari and this started this morning.

    I've done everything save resetting Safari.

    I have never been able to find a solution for this problem. Can anyone suggest something?
     

    Attached Files:

  2. Riverrun thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Location:
    ~
    #2
    Switching to Chrome is something I don't want to do. That leaves Opera or Firefox and of the two, I prefer Opera. Really, I'd rather use Safari than any other browser but this problem, once it starts doesn't go away, I find.
     
  3. fa8362 macrumors 65816

    Joined:
    Jul 7, 2008
    #3
    If you use a wired internet connection, you'll never get that.
     
  4. Riverrun thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Location:
    ~
    #4
    I wish!

    I always use a wire with my main 'puter, which is the Mini at the moment. The rest are wireless. Ethernet, wireless whatever. It always happens. If it was any other browser <u>except</u> Safari, I wouldn't mind. :(
     
  5. fa8362 macrumors 65816

    Joined:
    Jul 7, 2008
    #5
    Oops! Sorry, I mistook that screen for the "You Are Not Connected To The Internet" screen, which I sometimes get on one of my minis that connects wirelessly.
     
  6. Riverrun thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Location:
    ~
    #6
    I reset, emptied the cache and changed to Open DNS and so far so good. :)
     

Share This Page