Safari - Weirdo Graphical Glitches

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by chaofahn, Jan 31, 2015.

  1. chaofahn macrumors member

    chaofahn

    Joined:
    Jul 21, 2014
    Location:
    Australia
    #1
    Hi everyone, did a Google search on this but would like someone with personal experience on the matter.

    I originally decided to give Safari a shot with my new 2014 Retina Macbook Pro, having heard that it was better for battery longevity. It was all smooth and nice during the first few months, but recently I've been running into a lot of problems, mainly graphical ones.

    Stuff would be blinking, images would be broken and scattered, even YouTube videos would have trouble running. I'm guessing its Java and Flash not being friends with Apple and all, but even so, my logins are constantly being logged out (even if I tick "keep me logged in"), uploading is a hit and miss (especially with Dropbox) and just a host of weird little glitches.

    It's gotten to the point where I'm fed up and have moved back to Chrome. But is there any way to fix this? Or do we have to wait until Apple updates Safari?

    Thanks in advance.
     
  2. afsnyder macrumors 65816

    Joined:
    Jan 7, 2014
    #2
    Have you tried clearing safari data? I haven't run into any problems with Safari so far.
     
  3. BomexM3 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2014
    #3
    I'm experiencing graphical glitches in safari also. I though they took care of it 10.10.2,but I guess they didn't. Anyone else care to chime in.
     
  4. rm2092 macrumors 6502

    rm2092

    Joined:
    Mar 30, 2008
    #4
    Same here and at times Safari just freezes up and then the computer just shuts down, WTF ?
     
  5. redheeler macrumors 603

    redheeler

    Joined:
    Oct 17, 2014
    #5
    That would be a more serious problem than just Safari.
     
  6. Skylitfly macrumors 6502a

    Joined:
    May 3, 2014
    #6
    Nope. Thats problem with Safari only. Happens to me also. Safari makes my whole OS to crash once in a while. Pretty annoying.

    If I use Chrome that problem doesn't exist.
     

Share This Page