Safari

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by ZeRoLiMiT, Jun 22, 2013.

  1. ZeRoLiMiT macrumors 6502a

    ZeRoLiMiT

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Location:
    Southern California
    #1
    I think I found a bug or someone else have it.

    Safari doesn't load anything.
     
  2. mrapplegate macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #2
  3. ZeRoLiMiT thread starter macrumors 6502a

    ZeRoLiMiT

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Location:
    Southern California
  4. TeToslaw macrumors regular

    TeToslaw

    Joined:
    Jun 17, 2013
    #4
    Still didn't fix the bug with reloading pages, when going back:(
     
  5. raw8725 macrumors regular

    Joined:
    Feb 7, 2013
    #5
    please ditch safari, its still crap, its got the terrible page loading issue, what the heck are apple doing? I really hope they get a kick up the back side in sales figures this year.
     
  6. Soundflunky macrumors regular

    Joined:
    Apr 29, 2012
    #6
    I doubt they'd see a drop in hardware sales as having anything to do with Safari.

    OP, I had the same problem, but uninstalling and reinstalling Adblock fixed it.
     
  7. Synaesthesia242 macrumors member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    #7
    I love Safari, it's always worked quickly and efficiently with the smoothest scrolling. On Mavericks the Safari scrolling is just incredibly quick and smooth, it's hard to switch to another browser for me.
     
  8. Drew017 macrumors 65816

    Drew017

    Joined:
    May 29, 2011
    Location:
    East coast, USA
    #8
    Actually for me that seems to be working quite well
     

Share This Page