SBSettings not showing on springboard after 3.0.1 jailbreak...

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by JrFreak, Aug 3, 2009.

  1. JrFreak macrumors 6502a

    JrFreak

    Joined:
    Aug 3, 2009
    #1
    I had an issue with none of my apps that I had in a folder (via Catagories) not showing up when they were reinstalled. I fixed that issue but SBSetting still will not showup.

    Any ideas why?

    EDIT: I just found something... SBSettings isn't suppose to have an icon. Weird... it did on my first 3.0 jailbreak...

    Thanks,
    -Freak
     
  2. Vandam500 macrumors 68000

    Vandam500

    Joined:
    Sep 29, 2008
  3. darngooddesign macrumors G3

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #3
    Uh, he already said that. :rolleyes:
     
  4. Vandam500 macrumors 68000

    Vandam500

    Joined:
    Sep 29, 2008
    #4
    :D
     
  5. darngooddesign macrumors G3

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #5
    ;)
     
  6. JrFreak thread starter macrumors 6502a

    JrFreak

    Joined:
    Aug 3, 2009
    #6
    See... I wasn't seeing things!
     

    Attached Files:

  7. darngooddesign macrumors G3

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #7
    Weird. Maybe it has to do with your also having BossPrefs on the phone.
     
  8. Night Spring macrumors G5

    Night Spring

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #8
    I've noticed that some "system" apps that don't have springboard icons, like SBSettings and a few others, show up with that question mark icon when you are adding apps to Category folders. Putting them in Category folders, then subsequently deleting them from the folder, would sometimes cause them to show up in springboard as in the posted picture. I'd recommend hiding any such icons again with SBSettings or Poof, because they usually either don't do anything (aka waste of springboard space), or cause havoc when pressed.
     

Share This Page