Scanning to Lion

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by blacksheepmac, Nov 17, 2011.

  1. blacksheepmac macrumors newbie

    Joined:
    Nov 17, 2011
    #1
    I use the scanning facility on our Konica Minolta 203( printer/scanner/copier) to scan to an imac, macbook pro & windows 7 laptop.

    These are all on the same ethernet network. Scanning to all was was OK before installing Lion. Since then I cannot scan to the Mac computers but Windows is still fine. We have checked all the settings for scanning using SMB. All the addresses are Ok, but error message every try.
     
  2. darster Suspended

    Joined:
    Aug 25, 2011
    #2
    Have you checked if there were new drivers available for your printer on the Konica website?
     
  3. Macman45 macrumors demi-god

    Macman45

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Location:
    Somewhere Back In The Long Ago
  4. TonyK macrumors 6502a

    TonyK

    Joined:
    May 24, 2009
    #4
    for my CanoScan 8600F I loaded new drivers. It might be good to do a search and see if anyone with your scanner and OS X Lion has had the same issue.
     
  5. ragu macrumors member

    ragu

    Joined:
    Sep 8, 2009
    #5
    I would suggest removing and do a reinstall of your KM203 I had same issue with my brother MFC-795CW it worked after removal and a clean reinstall:)
     
  6. blacksheepmac thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 17, 2011
    #6
    Scanning to Lion

    Thanks for your suggestions. I found installing the latest driver did not help. (Minolta tech support said it wouldn't!). Will try new install & let you know outcome.
     

Share This Page