Setting up two iPhones with a FamilyPlan

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by DavisCollins, Jul 6, 2007.

  1. DavisCollins macrumors member

    DavisCollins

    Joined:
    Aug 3, 2006
    #1
    I want to setup two different iPhones with a FamilyPlan, and I want to port two old numbers from Sprint, and I want to know if this is possible to do on the iTunes activation or do I need to go to the AT&T store and get them to help?

    Also, if I add the 10$ 1500 texting, does that apply to just one of the iPhones or both?
     
  2. freeflydrew macrumors member

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Location:
    ny
    #2
    All on itunes...

    Activate one phone, choose the family plan, choose to port the number.
    Then, when you activate the next phone, you are actually adding it to your existing family plan... you will also have the opportunity to port the number.
    I assume that because you are sharing the plan between multiple phones, any upgrades apply to all the phones.
     
  3. FreeState macrumors 68000

    FreeState

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Location:
    San Diego, CA
    #3

    I did the same thing, Sprint Family Plan to AT&T. Worked fine through iTunes. I believe the $10 added is towards 1 number not the family plan (with Sprint this was the case Im not positive about AT&T)
     
  4. freeflydrew macrumors member

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Location:
    ny
  5. Furgster macrumors 6502

    Furgster

    Joined:
    Jun 16, 2007
    #5
    ya, i did this with 3 phones, and it should work just fine
     
  6. DavisCollins thread starter macrumors member

    DavisCollins

    Joined:
    Aug 3, 2006
    #6
    Did you port both of the numbers without any problems? That is what my main concern is. :confused:
     

Share This Page