Sh root process twice

Discussion in 'macOS' started by multimania, May 16, 2011.

  1. multimania macrumors member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    #1
    Hi does anyone know if this is normal, I've tried reading up on it and was wondering if it's a rogue process. Any help would be great (paranoid me!)
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    Just seeing sh isn't enough, that's a shell script that's executing. It could be anything.
     
  3. multimania thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    #3
    Thanks for the heads up, how would I go about finding out. I haven;'t a clue!!
     
  4. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #4
    I had the same thing on my Mac when I had Parallels Desktop 6 installed.
     
  5. larkost macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 13, 2007
    #5
    Open Activity Monitor.app, click on the process you want to figure out, click on the "Inspect" button, go to the "Open Files and Ports" tab. That list will undoutably include the script file (among a number of others).
     
  6. multimania thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    #6
    Thank you very much both of you - yes it's Parallels 6 and Autodesk backburner! OK just wanted to check it was ok
     

Share This Page