Shared Photo Stream: Videos won't play

Discussion in 'iOS 7' started by Cavan2211, Oct 5, 2013.

  1. Cavan2211 macrumors member

    Joined:
    Dec 9, 2010
    #1
    The Videos in my Shared Photo Stream won't play. The loading circle shows but thats it. I tested it on the iPad and iPhone, on mine and the one the videos shared with.
    They play on the Apple TV just fine though.
    Anyone else having this problem?
     
  2. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #2
    Try closing out of the app, kill it in Task Manager, reboot, then try it again.
     
  3. Cavan2211 thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 9, 2010
  4. BSben macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2012
    Location:
    UK
    #4
    This has not once worked on any of our devices, all that happens is a still picture with a spinning wheel. We have actually rung Apple in Ireland and reported the bug, they were completely unaware of the problem. They were very good and rang us back to confirm that they didn't manage to get it work either, they have passed this info on to Apple's team.
    They gave us a workaround though, you have to create stream with a public web address. Not the best solution, but it is the only option at the moment.
     
  5. BSben macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2012
    Location:
    UK
    #5
    It is actually working now, I noticed it yesterday. As it didn't work for anyone I know, I asked them and they also found it is working now.
     

Share This Page