Should I be concerned

Discussion in 'MacBook Pro' started by whiteRAD, Feb 5, 2016.

  1. whiteRAD macrumors member

    whiteRAD

    Joined:
    Nov 26, 2015
    #1
    Hi Guys,

    I Bought a new Retina 15 Inch Macbook Pro Mid 2015 with AMD R9 Graphic Chip.
    This laptop is really nice and I already love it deeply.
    The only thing that concerns me is that when I am on Facebook, the Icon of welt.de doesn't get displayed correctly.
    It always looks like this, I can even screenshot it.

    But this happens only to the welt.de Icon.
    Otherwise I don't have any problems.
    Bildschirmfoto 2016-02-05 um 13.19.31.png

    What is that?
     
  2. Bending Pixels macrumors 65816

    Joined:
    Jul 22, 2010
    #2
    If that's the only icon/image that doesn't display correctly, then it has to do with the site and not your rMBP.
     
  3. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #3
    Localized to a single icon and its not exhibiting anywhere else. I'd say its more likely an issue with the icon. Did you try using a different browser to see if the results are the same?
     
  4. whiteRAD thread starter macrumors member

    whiteRAD

    Joined:
    Nov 26, 2015
    #4
    Yeah I used Chrome and it's not happening there.
    But I was a bit excited because the Glitch looked similar to those Errors from earlier MBP Generations when they had their failures
     
  5. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #5
    No doubt, I recall seeing some thread about Safari having some bug that does this, I could be wrong, as the specifics escape me at the moment.
     

Share This Page