iPhone Should i restore?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by ValtermcPires, Dec 23, 2013.

  1. ValtermcPires macrumors 6502

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Location:
    Portugal, Cascais
    #1
    Should why?

    Because every time i reboot my iPhone to install a tweak all i have installed before disappears.
     
  2. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #2
    My personal opinion is restore to 7.0.4 and use it stock until you start seeing tweaks and such officially updated to iOS 7. Then you can jailbreak
     
  3. ValtermcPires thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Location:
    Portugal, Cascais
    #3
    I'm already on 7.0.4 with the JB but the tweaks keep disappearing :(
     
  4. j4zb41 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 22, 2013
    #4
    Apparently they don't install properly... I have already restored to stock... Or I would have posted a screenshot... Everything gives an error...
     
  5. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #5
    Because they're not compatible with ios 7 yet.
    Doesn't anyone get this yet?
    You're installing stuff that hasn't been updated or tested to work with ios 7 that is why you and everyone else out there is having issue and bugs.
    All you can do is wait or go stock.
     
  6. ValtermcPires thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Location:
    Portugal, Cascais
    #6
    No, actually i'm installing iOS7 tweaks.
     
  7. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #7
    Which tweaks are these?
     
  8. ValtermcPires thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Location:
    Portugal, Cascais
    #8
    Accelerator, Carrier Pigeon and that all.
     
  9. goobot macrumors 603

    goobot

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Location:
    long island NY
    #9
    Anything that uses mobile substrate stops working after reboot due to it not being updated to iOS 7. You need to reinstall mobile substrate after each reboot.
     
  10. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #10
    Bam:D
    Keep installing those ios 7 tweaks, obviously you know everything:D
     
  11. ValtermcPires thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Location:
    Portugal, Cascais
    #11
    Ok thanks for head ups :)

    I never said i know everything -.-''

    Well thanks for the help.
     

Share This Page