Should I stay 3.2 jailbroken?

Discussion in 'iPad Hacks' started by Geoff., Aug 5, 2010.

  1. Geoff. macrumors 6502

    Geoff.

    Joined:
    Jun 1, 2009
    #1
    My ipad is on firmware 3.2 and jailbroken with spirit. Should I restore to 3.2.1 and use jailbreakme or is there no big benefit? I heard it fixes wifi issues?
     
  2. dZp macrumors 6502a

    dZp

    Joined:
    Mar 29, 2006
    #2
    Well, do you have any wifi issues ?
    If you don't, then why bother updating if all is working.
    If it ain't broke, don't fix it!
     
  3. aleni macrumors 68020

    Joined:
    Jun 2, 2006
    #3
    if it ain't broke, don't fix it, then all people would have never go forward. :eek:
     
  4. newdeal macrumors 68020

    Joined:
    Oct 21, 2009
    #4
    ...

    There is no real reason To upgrade but it definately helps wifi. Sitting in an area of my house where I used to have one bar of signal and now have three bars
     
  5. Dorkington macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 5, 2010
    #5
    I had a bit of a rough time with my 3.2.1 upgrade then using Jailbreakme... I started getting lots of crashes.

    I did a fresh/clean install of 3.2.1 and started over, and the jailbreak took much better.

    YMMV
     
  6. thundermustard macrumors regular

    Joined:
    Apr 21, 2008
    #6

    I cannot see one reason to stay at 3.2 when such an easy jailbreak has arrived.
     
  7. Geoff. thread starter macrumors 6502

    Geoff.

    Joined:
    Jun 1, 2009
    #7
    I know it's easy but it's a bit of bother to restore rejailbreak and then use a backup which doesn't include music. I don't think I have wifi issues. I don't get a great signal when I'm away from the router but the most annoying thing is the reloading? Do you guys get that? When you open a few tabs and go back into 1 it reloads the page, like it's so unnessary and annoying
     
  8. larock macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2008
    #8
    I didn't restore, I just used the update button to bump to 3.2.1. I had no loss of data. Then I used jailbreakme. Worked great.
     
  9. 3goldens macrumors 68000

    3goldens

    Joined:
    Feb 26, 2008
    #9
    didnt you have to restore all your cydia apps then?
     
  10. gwynne macrumors 68000

    gwynne

    Joined:
    Mar 11, 2010
    #10
    No restore here. Update > rejailbreak, reinstall a few things.
     
  11. larock macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2008
    #11
    Yes I did have to reinstall my Cydia apps...but overall it wasn't too painful.
     
  12. MattWylde macrumors regular

    Joined:
    Sep 17, 2009
    #12
    Did you install Backgrounder? I've heard that is where people are running into issues. Are you using a 3G iPad or wifi only?
     

Share This Page