iPhone Shsh?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by TM WAZZA, Feb 2, 2013.

  1. TM WAZZA macrumors 68000

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Location:
    Hamilton, New Zealand
    #1
    Ok so Cydia automatically backs up your SHSH blobs right? Why does mine say I have 6.0 and 6.1 when I'm only on 5.1.1?
     
  2. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #2
    Cause it backs up your SHSH's automatically perhaps???? :D

    Don't have to be on a firmware to get the SHSH's, is a well known fact...
     
  3. cclloyd macrumors 68000

    cclloyd

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Location:
    Alpha Centauri A
    #3
    It only backs up what apple was signing at the the time.
     
  4. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #4
    Firmware version on your device is irrelevant to the version Apple is currently signing which is when the SHSH can be saved.

    If I had a dollar for everytime I have typed this .....
     
  5. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #5
    :)

    Busy on DT blog?
     
  6. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #6
    Slow -- the calm before the storm :cool:
     
  7. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World

Share This Page