Sidebar Icons Not Displaying in Finder

tzus

macrumors member
Original poster
Aug 18, 2008
73
0
UK
Hi folks,

For some reason the icons alongside the sidebar in Finder are not being displayed. For example the Applications icon is not displayed alongside the word Applications in the sidebar.

Help in restoring them would be appreciated. I am using a 24" 2007 iMac running OS X 10.8.2 with 3GB memory
 

justperry

macrumors G4
Aug 10, 2007
10,477
5,895
I'm a rolling stone.
What the above poster said and,

Try login into different user, if it's OK there you have problems in your own account.
You could also start up in safe mode and look how it goes.
 

tzus

macrumors member
Original poster
Aug 18, 2008
73
0
UK
What the above poster said and,

Try login into different user, if it's OK there you have problems in your own account.
You could also start up in safe mode and look how it goes.
Just tried that and it was the same there :(
 

justperry

macrumors G4
Aug 10, 2007
10,477
5,895
I'm a rolling stone.
Can you post a screenshot?

Deleting and adding them won't make a difference I think, otherwise it would not show up in a different User Account.

What might help, try repairing permissions.
 

tzus

macrumors member
Original poster
Aug 18, 2008
73
0
UK
Can you post a screenshot?

Deleting and adding them won't make a difference I think, otherwise it would not show up in a different User Account.

What might help, try repairing permissions.
Thanks for all the suggestions folks. I have repaired permissions. Here is a screenshot:

 

justperry

macrumors G4
Aug 10, 2007
10,477
5,895
I'm a rolling stone.
So, it is still there.

There is also a new 10.8.2 supplemental update, did you apply it?

How about reapplying the 10.8.2 update that might help, you need the full combo 10.8.2 update.

10.8.2 Combo Update

Edit: Seems to be quite a few problems with iMacs on 10.8.2 lately
 

tzus

macrumors member
Original poster
Aug 18, 2008
73
0
UK
So, it is still there.

There is also a new 10.8.2 supplemental update, did you apply it?

How about reapplying the 10.8.2 update that might help, you need the full combo 10.8.2 update.

10.8.2 Combo Update

Edit: Seems to be quite a few problems with iMacs on 10.8.2 lately
Thanks mate. I have already installed the supplemental update, however the problem seems to have appeared after the update to 10.8.2
 

Similar threads

Replies
2
Views
190
  • lotus68
0
Replies
0
Views
118
  • rogertb
2
Replies
2
Views
409
  • eurasian
0
Replies
0
Views
314
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.