Silverlight not working

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by iMas70, Sep 9, 2015.

  1. iMas70 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Location:
    MA
    #1
    There is a website that I use to upload photos. It uses the Silverlight plugin. It seems to work sometimes and not work other times. I had issues in the past and then I found it working one day (Safari). I haven't used it to update photos in awhile. I tried today but can't get it to work again. I select the photos that I want to upload and get a ! message. I did some searching and found that I can go into Preferences then to Security. I selected the option to always trust the site that I upload the photos to. That didn't work. I tried in Chrome but get this message when I try to install Silverlight there -

    You can’t open the application “Silverlight (4).exe” because Microsoft Windows applications are not supported on OS X.

    Also tried Firefox with no luck.

    Any suggestions?
     
  2. Mrbobb macrumors 601

    Joined:
    Aug 27, 2012
    #2
    Silverlight sounds like a dying technology. If the site offers u another way to upload, use that instead.
     
  3. CoastalOR macrumors 68000

    CoastalOR

    Joined:
    Jan 19, 2015
    Location:
    Oregon, USA
    #3
  4. iMas70 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Location:
    MA
    #4
    I wish there was another way but it's what the site uses. I have the newest version of Silverlight.
     
  5. iMas70 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Location:
    MA
    #5
    I select the photos that I want to upload. Click upload then see this -

    [​IMG]

    I used to see the photo sizes, click upload and then be all set.
     
  6. iMas70 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Location:
    MA
    #6
    I kind of fixed my problem. I bought a Dell computer running Windows 8. It's not a Mac but it gets the job done. And the only thing it will be used for is to upload some photos.
     
  7. iMas70, Sep 13, 2015
    Last edited: Sep 13, 2015

    iMas70 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Location:
    MA
    #7
    I thought my upgrade to El Capitan caused it to work but I found that if I try to upload photos from my computer, it won't work but it will work if I upload them from an SD card. Maybe this info will help us figure this out.
     

Share This Page