Sim 2000 on leopard

Discussion in 'Mac and PC Games' started by jrock2004, Jun 8, 2008.

  1. jrock2004 macrumors 6502

    Joined:
    May 4, 2008
    Location:
    PA
    #1
    I brought out an old mac game sim city 2000 ver 1.2 and when I try to play it, it says the classic environment is not support. Any ideas on how I can get it to play.
     
  2. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #2
    You can't. Find an older Mac that isn't Intel.
     
  3. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
  4. jrock2004 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 4, 2008
    Location:
    PA
    #4
    Oh great wife is going to be pissed :) well I better get ready to be yelled at.
     
  5. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #5
    Why?!
     
  6. TSE macrumors 68030

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Location:
    St. Paul, Minnesota
    #6
    Personally, besides my MacBook Pro, I have an iMac G3 that plays all my classic games. The iMac cost me $25. I also have Sim City 2000, runs flawlessly.
     
  7. jrock2004 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 4, 2008
    Location:
    PA
    #7
    Well for one I have to go out and buy OS9 because I do not own a copy. The old mac I had was a hand me down that ran OS 7.6.1. Well I will figure something out.
     
  8. Queso macrumors G4

    Joined:
    Mar 4, 2006
    #8
    Although I'm not sure of the exact legal position, I believe Sim City 2000 for the PC has now been classed as abandonware. Since there was a DOS version available, you should be able to run it in DOSBox should you be able to find a download of the game for that platform. I wouldn't normally recommend this, but as you've bought a copy of the game...
     

Share This Page