iPhone sim activation

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by zolf, Oct 16, 2012.

  1. zolf macrumors member

    Joined:
    Oct 15, 2012
    #1
    hello... i hv updated the ios6 nd iphone needs sim to activation... my iphone's network was at&t... but now i dont have that sim... can anyone help me how i can do activate without sim.... thank u

    here is pic

    [​IMG]
     
  2. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #2
    In your other thread you never gave the exact model and firmware version, which makes it difficult to give good advice.

    We deducted it must be a iphone 4 because of the 04.12.01 Baseband.

    On the iphone 4 iOS 6.0 you can tether jailbreak it and activate during the progress. It will still be locked to AT&T though.

    Tutorials on how to do it are on iClarified.com
    Read up on the consequence of a tether jailbreak before you do that.

    As suggested in your other thread you can also buy an IMEI unlock, that way the phone is unlocked and activates automatically.

    You can also buy a used or inactive AT&T SIM to activate it, it will still be locked though.
     
  3. zolf thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 15, 2012
    #3
    no... its my other iphone... it has 4.10.01 with at&t network... i want to install 5.1.1 nd i downloaded this ios. can u tell me how i can install this ios on my iphone4
     
  4. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #4
    Do you have your blobs/hashes/SHSH saved, if not you cannot downgrade.
     
  5. zolf thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 15, 2012
    #5
    while i am downgrading.. i am getting error...unexpected error 2601... how i can solve this error...
     
  6. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #6
    you don't listen and don't follow advice.

    sell this 1 and buy an unlocked version
     
  7. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #7
    The newest Redsn0w seems to have an issues when trying to downgrade and preserve baseband, others are having the same issue.

    If you have the hashes saved, you can still use the older method, make a No_BB IPSW, stitch the hashes to it, put the phone in pwnedDFU mode and navigate to your IPSW with iTunes.
     

Share This Page