Sim City update now available

Discussion in 'iOS Apps' started by LostLogik, Jan 1, 2009.

  1. LostLogik macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 9, 2008
    #1
    Just d/l an update to Sim City, promising increased stability. Not that I had an stability issues myself. No mention of any transport bug fix and I've not played it enough to see if this has been sorted. Just thought you'd like a heads up.
     
  2. synagence macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 23, 2008
    #2
    Nothing new it seems ... just bug fixes.... loads a little quicker (finally)
     
  3. Avizzv92 macrumors regular

    Joined:
    Mar 23, 2008
    #3
    Atleast we got an update, I really hoped they fixed the transport bug...It was kinda hard not too notice, even the prebuilt city has the bug.
     
  4. LostLogik thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 9, 2008
    #4
    It appears they have not :(
     
  5. queshy macrumors 68040

    queshy

    Joined:
    Apr 2, 2005
    #5
    Hah, so the transport bug is actually a recognized bug? I thought I was just an idiot. No matter how well you connect the rails the advisors keep telling you it's not used properly!
     
  6. Avizzv92 macrumors regular

    Joined:
    Mar 23, 2008
    #6
    Yeah it's not fixed, and yes it is a bug. Even there started cities have transportation issues.
     
  7. synagence macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 23, 2008
    #7
    EA couldn't have done any QA on SimCity ... its just so blatant that there are so many missing features that are even advertised in the tutorial
     
  8. Rayfire macrumors 68020

    Rayfire

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Location:
    PNW
    #8
    You have to have at least three stations for it to work, do you have 3?
     

Share This Page