SIM Not Supported, help me out

Discussion in 'iPhone' started by Chouiyekh, Feb 26, 2017.

  1. Chouiyekh macrumors newbie

    Chouiyekh

    Joined:
    Feb 26, 2017
    #1
    hi guys,
    i will give you the whole story,
    i bought an iphone 6, and i had full access to the home screen, camera and other apps without a SIM card (my sim card doesn't work, maybe need to unlock) , there is no icloud account and find my iphone : off. but after erasing the iphone, i got "SIM Not Supported" and if i setting up the iphone without SIM Card, i got "SIM Required". is there a way to reset the iphone as it was, like an ipod ?
     
  2. SSAJ macrumors 6502

    Joined:
    Aug 30, 2016
  3. Chouiyekh thread starter macrumors newbie

    Chouiyekh

    Joined:
    Feb 26, 2017
    #3
    it's not a new iphone, it's an old iphone 6 "used before"
     
  4. SSAJ macrumors 6502

    Joined:
    Aug 30, 2016
    #4
    You can buy a gevey turbo sim on ebay just try it might work
     
  5. Chouiyekh thread starter macrumors newbie

    Chouiyekh

    Joined:
    Feb 26, 2017
    #5
    what about if i unlock my iphone on cellunlocker website, my iphone will works or not ?
    --- Post Merged, Feb 26, 2017 ---
    see that, it's may help you
     

    Attached Files:

  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #6
    In order to activate it and get in to the home screen you will need a SIM card from the network the phone is locked to.
    Or if you can get an imei unlock then it will work and activate with any sim.
    First thing you need to do is find out what network it's locked to.
    If it's O2 GB carrier then you can contact them and ask them to unlock it and if they won't see if you can purchase a 3rd party unlock for it.
     
  7. seadragon Contributor

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Location:
    Toronto, Canada
    #7
    My iPhone 7 Plus is the A1784 unlocked model purchased directly from Apple and it requires a SIM card (doesn't matter which carrier) to be installed during setup. Can't get past the activation screen without it.
     
  8. SSAJ macrumors 6502

    Joined:
    Aug 30, 2016
    #8
    You might just give it a try
     
  9. Chouiyekh thread starter macrumors newbie

    Chouiyekh

    Joined:
    Feb 26, 2017
    #9
    ok i will do
    --- Post Merged, Feb 26, 2017 ---
    that is the best answer thank you
     
  10. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #10
    Yes, pretty much that's how all iphones work and have been.
    You need a sim to get into the homescreen and passed the activation screen.
    If its unlocked any sim will do, even an old sim that's not even active will work.
     

Share This Page