Simple Background ios4 Issue

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by SilverLMD, Aug 11, 2010.

  1. SilverLMD macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #1
    I installed simplebackground and tried to set the background wallpaper. My idevice is a jailbroken ipod touch 2g. When I select "simple background" wallpaper selection, an error appears saying "failed to set wallpaper" Any solutions? :confused: I've added screenshots to show you.
     

    Attached Files:

  2. jreynolds323 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Location:
    Texas
    #2
    I have the same problem. I'm trying to set ANY wallpaper. Not just landscape ones.
     
  3. SilverLMD thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #3
    Did your problem start after installing winterboard? I didn't have the problem when I first jailbroke it. I think when I downloaded some themes, especially the widgets, they conflicted with the homescreen wallpaper. Now when I disable all the themes, the wallpaper is just black, and you could see a faint background in the spotlight page. Same with you, my normal wallpaper doesn't even show up.
     
  4. SilverLMD thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #4
    After I did a complete restore of ios4 on my ipod (did something stupid stuck on bootscreen) I installed simple background 1.1.1 first. Right after I installed it, the homescreen wallpaper completely turns black. Is simple background conflicting with the original wallpaper when it is installed? Anyone else have this problem?
     
  5. jake9001 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 14, 2010
    #5
    Maybe simple background is outdated or something..

    I use BossPaper & BossPaper Transparent.. that's the only successful way I've been able to change my homescreen wall, you could try that if you like.. its a bit harder to use then simple background.. but once you use it once or twice its just as easy.
     
  6. SilverLMD thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #6
    Problem resolved! Update to Simplebackground 1.2 seemed to do the trick :)
    btw love this app/addon!
     

Share This Page