SimpleMobile and 3G

Discussion in 'iPhone' started by ninjaw95, Dec 4, 2011.

  1. ninjaw95 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 30, 2011
    #1
    yo. wondering if with Simple Mobile its possible to get 3G speed on an iphone, i know that tMobile doesnt suppert the same frequency (or something like that) so its on Edge. Thanks

    ----------

    nvm i googled it
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
  3. hexonxonx macrumors 601

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Denver Colorado
    #3
    SimpleMobile uses the T-Mobile network so only edge speeds are possible.
     
  4. SuperSnake2012 macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Location:
    NY
    #4
    I know from experience, as my dad was using a 3GS on Simple for a few weeks on Edge.
     
  5. ninjaw95 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 30, 2011
    #5
    thats what i came up with after a simple google lol
     

Share This Page