Siri Bugs

Discussion in 'iOS 6' started by Dima470, Jun 17, 2012.

  1. Dima470, Jun 17, 2012
    Last edited: Jun 17, 2012

    Dima470 macrumors regular

    Dima470

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Location:
    West Sacramento, CA
    #1
    This is a tiny bug i found. If you have a password on your iPad and on the lockscreen ask Siri to open an app, she will say "Sorry, but you need to unlock your PHONE before opening an app." I find it funny that Siri thinks my iPad is a phone. Also, if you ask Siri to open the stocks app, it will on the iPad even though a stock app doesn't exist. What other Siri bugs have you guys noticed?
     
  2. mrapplegate macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #2
    I don't think that is a bug, just my opinion.
    What is your Siri setting for All Access When Locked?
     
  3. Dima470 thread starter macrumors regular

    Dima470

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Location:
    West Sacramento, CA
    #3
    I'm talking about the fact that Siri thinks my iPad is a phone...
     
  4. mrapplegate macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #4
    Apparently my reading comprehension skills are gone. I missed the iPad part of your post. Sorry.
    A bug in my opinion ha ha.
     
  5. Dima470 thread starter macrumors regular

    Dima470

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Location:
    West Sacramento, CA
    #5
    No worries, i edited my post to be more specific.:)
     
  6. macbook pro i5 macrumors 65816

    macbook pro i5

    Joined:
    May 13, 2011
    Location:
    New Zealand
    #6
    Those things are a bait strange,However I expect apple to refer to it as the iPad in future beta's.
     
  7. MR.BUTTON macrumors member

    Joined:
    Apr 2, 2012
    Location:
    Vancouver,Canada and Shanghai,China
    #7
    how's the stock app on the iPad look like?
     
  8. virginblue4 macrumors 68000

    virginblue4

    Joined:
    Apr 15, 2012
    Location:
    United Kingdom
    #8
    It just brings up the iPhone stocks app.
     
  9. Nevzorus macrumors 6502

    Joined:
    Feb 29, 2012
    #9
    Siri problably says that because the new iPad uses iPhones Siricodes on their database.
     

Share This Page