Site is Crawling

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by rdowns, Oct 21, 2008.

  1. rdowns macrumors Penryn

    rdowns

    Joined:
    Jul 11, 2003
    #1
    The site is crawling for me today. I have no issues with any other site.
     
  2. Peterkro macrumors 68020

    Peterkro

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Location:
    Communard de Londres
  3. BenEndeem macrumors 6502

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Location:
    England
    #4
    Same for me too. I remember happening before and soon corrected though.
     
  4. isethx macrumors regular

    Joined:
    Aug 14, 2008
    #5
    me too. sometimes for me this site is SO slow and everything else runs really fast
     
  5. mike12806 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Location:
    Boston, MA
    #6
    I agree, and it's everywhere, in the forums, on the front page....
     
  6. Knox Administrator

    Knox

    Staff Member

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Location:
    UK
    #7
    When you say site do you mean the whole site (front page, guides, forums etc) or just the forums?

    [edit] Heh, snap. OK [/edit]
     
  7. logana macrumors 65816

    logana

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Location:
    Scotland
    #8
    The forums are really slow - the front page less so - but a long way from being "snappy"
     
  8. rdowns thread starter macrumors Penryn

    rdowns

    Joined:
    Jul 11, 2003
    #9
    Hopefully only a server reboot is needed and not foreshadowing database problems.
     
  9. yrsonicdeath macrumors 6502

    Joined:
    Jul 2, 2007
    #10
    I thought it was just my connection, but I just checked and other sites load fine.
     
  10. IJ Reilly macrumors P6

    IJ Reilly

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    Palookaville
  11. kainjow Moderator emeritus

    kainjow

    Joined:
    Jun 15, 2000
    #12
    For me as well. It seems slower today but it has been slow for a while now it seems.
     
  12. IJ Reilly macrumors P6

    IJ Reilly

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    Palookaville
    #13
    For at least a couple of week, it seems. Two weeks ago I was out of town and trying to read and post with my touch, and it was virtually impossible to do either most of the time.
     
  13. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #14
    Forum Spy - a little slower then normal
    UserCP - good lord is it ever going to load?
    Forums - sluggish to load but I always blame Google Analytics

    I've had to reload my page requests for some threads far too often.
     
  14. MacNut macrumors Core

    MacNut

    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    CT
    #15
    It hasn't been all that bad for me. Maybe a few page hiccups but nothing to pull hair over.
     
  15. mike12806 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Location:
    Boston, MA
  16. mcdj macrumors 604

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #17
    All day I've been getting long pauses while browsing threads here. The main page of a forum loads pretty fast, but clicking on a thread results in sometimes a 5 second hang. No beach ball, just dead air. Safari or Firefox; no difference.

    NYTimes.com loads like a bullet. Speedtest shows 24mbps. Server issue here?
     
  17. rpaloalto macrumors 6502a

    rpaloalto

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Location:
    Palo Alto CA.
    #18
    same here, MacRumors always seems a little slow for me. But more so in the last day or so. Mostly in the forums section. Threads will hang for a few seconds before loading. Does this just mean that Macrumors is getting the trafic it deserves:)
     

Share This Page