Site working fine with dropbox, not when uploaded to real domain name..

Discussion in 'Web Design and Development' started by lofight, Sep 5, 2008.

  1. lofight macrumors 68000

    lofight

    Joined:
    Jun 16, 2007
    #1
    I made a site with on some pages a slimbox gallery..
    I've uploaded the site to dropbox.. and my own domain name..
    When I look at the slimbox gallery in dropbox, everything works fine.. The thumbnails show up, and when I click on them, they do the usual thing slimbox does..
    But here comes the ****ed up part.. When I open the same page on my domain name.. the thumbnails don't appear (they show up as those safari question marks) and when I click on them I only get the white slimbox box with the loading gif in it..

    Now because the site is still in "beta" (not really but not finished) and I can't let everyone see the dropbox, I'm want you to send a private message so that we can discuss and find a solution privately..

    There are still other problems with the site, that I would want to solve regarding different browsers..

    thanks, Lorenz (lofight)
     
  2. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #2
    Sounds like either you forgot to upload the image files, placed the images in the wrong place, or the path to the images is incorrect. Without seeing the page I can't see what's happening.
     
  3. lofight thread starter macrumors 68000

    lofight

    Joined:
    Jun 16, 2007
    #3
    I've checked it at it seems all fine.. I'll PM you and give the site..
     

Share This Page