iPhone Sky Go app not longer working on jailbroken phones

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Dipzb90, Feb 22, 2012.

  1. Dipzb90 macrumors member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    #1
    Hi All,

    been reading today on a few forums that sky go is no longer working on jailbroken devices, any one know if there is a way to bypass this check?

    Thanks
     
  2. Grayburn macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #2
    Working fine over 3G here.
     
  3. bandofbrothers macrumors 601

    bandofbrothers

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    Uk
    #3
    Well up to now its working ok on my iPhone 4 jb.
     
  4. andy2141 macrumors 6502

    Joined:
    May 29, 2010
    Location:
    UK
    #4
    Not working here. I get an unknown error has occoured when trying to view a video stream.

    I notice they recently updated the app.

    This is on a 4s btw

    Edit: looks like rooted android devices are also no longer working. If you haven't already don't update the sky go app to the latest version!
     
  5. Dipzb90 thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    #5
    Hopefully the developer for Xcon can patch this soon, maybe i'm forgetting but i dont remember updating mine in the last week :S
     
  6. Grayburn macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #6
    Sorry Dipzb90 but i was wrong, it's only Sky News thats working for me. Every thing else dont work.

    Just been reading some of the reviews on the App Store and it's not looking good for this app.

    I can't believe they have done this, gonna delete it i think...**** Sky.

    Slapping myself now as i've just moved to they're broadband, suppose it's better then Virgin!
     
  7. The Phazer macrumors 68030

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Location:
    London, UK
    #7
    That won't work, Sky normally block the service unless you're running the latest version of the app after a week.

    Phazer
     
  8. skiwil macrumors member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    #8
    mines not working either. so both my devies will no longer work.

    great.

    only thing we can do is write negative reviews on the app store, and hope they change it.
     
  9. Tokes Green macrumors regular

    Tokes Green

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    Here, there, and everywhere.
    #9
    Lol, Virgin broadband is the shizzle! And they are going to double my 50mb in few months for free (guessing you are adsl though).

    Got Sky for tv though, of course.

    Oh and on topic, mine isn't working now either..
     
  10. nwlondonlad macrumors 6502a

    nwlondonlad

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Location:
    UK London
    #10
    Same here not working, hopefully there will be a fix soon or will have to wait for iPad 3 and use it on that until that also gets jailbroken
     
  11. Grayburn macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #11
    I hear a lot of people moaning about it on FB & Twitter thats why i said Virgin, not had any problems with it round my Mum & Dads who have it though.
     
  12. Dipzb90 thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    #12
    unfortunately i cant go to virgin media because i live in a communal building :(
     
  13. Madmonk1 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 4, 2012
    #13
    Sky go is now working on iPad 2, xcon has now been updated,
     
  14. Grayburn macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #14
    Now i'm on 5.1 and not jailbroken it still doesn't work...what a load of **** Sky...FIX UP!
     
  15. twisted-pixel macrumors 6502a

    twisted-pixel

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Location:
    San Jose, CA
    #15
    unbelievable that I'm in a new town and I can barely get a 1MB connection :confused:
     
  16. d123 macrumors 68000

    d123

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Location:
    Earth
    #16
    Anyone updated to the newest version of the app (just released this week)?

    If so, can they update if Xcon is still working with this version.
     
  17. bandofbrothers macrumors 601

    bandofbrothers

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    Uk
    #17
    Xcon is still working with the recent update to Skygo.
     
  18. d123 macrumors 68000

    d123

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Location:
    Earth
    #18
    Cheers m8, was a bit apprehensive to update SkyGo and lose it.
     
  19. bandofbrothers macrumors 601

    bandofbrothers

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    Uk
  20. Beefburga macrumors regular

    Beefburga

    Joined:
    Aug 4, 2009
    #20
    Warning!!!

    Don't update to the latest Sky Go from the App Store!!

    You will get the normal "Streaming is not allowed to Jail Broken phones" message.

    (even with Xcon installed)

    Remind me how much we all pay to Sky these days?................
     
  21. bandofbrothers macrumors 601

    bandofbrothers

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    Uk
    #21
    Does xcon not still fool iTunes into thinking your iPhone is stock ?
     
  22. Beefburga macrumors regular

    Beefburga

    Joined:
    Aug 4, 2009
    #22
    Sorry, too quick for me.... see my edited post above.

    Beef
     
  23. sinclair48k macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2012
    #23
    Can you still use the old version? I get a popup saying visit the app store for the update...
     
  24. webby139 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2012
    #24
    Guday All,

    Same for me - when i open up the skygo app it just asks me to go straight to itunes to update - the choice of bypassing this option aint possible.

    What a JOKE - what's it got to do with SKY whether your device is JB or not ??? :mad::mad:

    Lets hope for a new patch ASAP.
     
  25. nwlondonlad macrumors 6502a

    nwlondonlad

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Location:
    UK London
    #25
    Dang got the same message on iphone despite having Xcon.

    Will have to wait for Xcon to repatch
     

Share This Page