SKY GO UK App

Discussion in 'iOS Apps' started by jimmy83, Feb 22, 2012.

  1. jimmy83 macrumors 65816

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Location:
    Portsmouth, UK
    #1
    Anyone having issues with this app? It's suddenly stopped working :(
     
  2. Tsuchiya macrumors 68020

    Tsuchiya

    Joined:
    Jun 7, 2008
    #2
    If your device is jailbroken, you may have your answer :p

    I noticed this morning that the app doesn't work on my iPad anymore. Needless to say, I'm a little pissed. LoveFilm tried this crap before and I cut my service before my trial even finished (Netflix all the way!). At least they were honest, their error message actually mentioned jailbreaking.
     
  3. jimmy83 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Location:
    Portsmouth, UK
    #3
    Yup iPhone is JB. Well that's really annoyed me...why would they do this? It worked great before :(
     
  4. Tsuchiya macrumors 68020

    Tsuchiya

    Joined:
    Jun 7, 2008
    #4
    I'm guessing either pressure from Apple (this might be the tip of the iceberg, perhaps we are going to see more of this type of security in apps), or because of the nature of the app.

    Sky etc host a lot of licensed material, and with the competition between the various streaming services in the UK the worst thing possible would be to loose the support of a paranoid studio who fear that they might be getting ripped off. This kind of falls in line with how the content is streamed to PCs. You can usually only watch content through a browser or a dedicated, closed down application.

    Of course if it's the second thing, then seriously wtf. If I was a pirate why bother signing up for these paid services to begin with :confused:?
     
  5. jimmy83 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Location:
    Portsmouth, UK
    #5
    Damm iam not happy :( hopefully there will be a fix coming...
     
  6. nwlondonlad macrumors 6502a

    nwlondonlad

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Location:
    UK London
    #6
    Same issue here, only sky news works now. Tried using 3g unrestrictor but that didn't solve the issue.
     

Share This Page